Home / Alocare numere

Alocare numere

Alocare numereAranjarea la start:

Anul acesta plaja alocării numerelor de concurs în funcție de rezultatele fiecăruia din anii trecuți rămâne la numărul de 700.  Astfel la start vom avea o aranjare valorica a celor mai buni 700!

Concurenții care au participat în ultimii 2 ani, cei care au completat formularul online și au achitat taxa de înscriere până la data de 10 mai 2016, ora 15:00 vor primi numerele în ordinea valorică urmând ca așezarea la start a primilor 700 să se facă exact în această ordine, iar de la 701 (inclusiv) – 3xxx se face automat de catre calculator.

 

Alocarea numerelor de concurs pentru Prima EvadareCe înseamnă acest lucru?

Participanților li se ia cel mai bun timp din 2015 sau 2016 și se va face un clasament după care se alocă numerele. Se ia cel mai bun timp chiar dacă s-a participat un singur an.
Alocarea primelor 700 de numere de concurs se va face în funcție de rezultatele obținute la Prima Evadare 2015 si 2016 Ex. Dacă sunteți pe locurile 700 sau 701, dar 250 de anul trecut nu s-au înscris și nu au achitat taxa puteți fi în primii 700 de anul acesta în ordinea voastră valorică (Atenție nu sunt luați în calcul cei care au scos un timp de peste 4h). Însă, ca sa putem face acest lucru corect și eficient, vă rugăm să completați formularul online până în data de 10 mai, ora 15:00 și să achitați taxa de participare. Avându-vă în sistem vă putem aloca numărul cât mai aproape de experiența fiecăruia. Important să vă asigurați că aveți CNP-ul trecut corect, întrucît sistemul vă identifică după acest număr. În cazul în care există erori vă rugăm să trimiteți un mail la adresa info@nomadmultisport.ro

Algoritmul de clacul folosit pentru alocări este: cumularea rezultatelor (timpilor) din 2015 si 2016; se face un Top 700, condiția timpul sa fie sub 4h.

Cei care vor achita ulterior acestei date vor primi numărul de concurs alocat de sistem automat, ceea ce înseamnă poziționarea după cei care au completat formularul și au achitat la timp.

În cazul în care nu ați mai participat până acum la Prima Evadare, dar aveți experiență în ciclism montan și doriți să fiți incluși în plutonul cu primii 700 la start, sunteți rugați ca pana în data de 8 mai ora 17:00, să achitați taxa și să trimiteți la adresa info [at] nomadmultisport.ro dovada clasării voastre în primii 10% din clasamentul general în cadrul competițiilor listate mai jos (anul 2015). De menționat că în cazul în care rezultatele concurenților sunt excepționale, valoric pot fi încadrați chiar și în top 100, 200.

MoonTimeBike, XCO
Nationale MTB Paltinis, XCO,
Garboavele XC, XCO,
Cupa “Crater” Betfia, XCO,
Geiger MTB Challenge, XCM,
Maratonul MTB Baia Mare, XCM,
TBT Race, Viscri, XCM (traseul lung)
Maratonul Vinului, XCM (traseul lung),
Alpine Challenge Pucioasa, XCM (traseul lung)
Maratonul Fagetului, XCM
Vă rugăm nu insistați și nu trimiteți rezultate de la alte competiții mai mici sau rezultate pe diferite categorii. Este vorba de clasamentul general.

Așezarea se va face în boxe de câte o suta iar verificarea se va face de către oficiali. Vă rugăm să verificați față, spate dacă sunteți încadrați corect. Cei care nu respecta indicațiile arbitrilor de start pot fi descalificați sau penalizați.

Categoria Family va pleca în urma plutonului, astfel încât să evităm orice fel de accidentare, în cazul în care se încalcă aceasta regula, participanții riscă să fie descalificați.

Aranjarea valorica este importanta pentru a evita presiunea a celor din spate în cazul în care aceștia vor să depășească ți pentru a scădea numărul eventualelor accidente în prima parte a cursei.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow