Home / Traseu

Traseu

Actualizari despre starea traseului puteti vedea aici.

Startul concursului se dă în București și pe o distanță de aproximativ 55km se parcurg zone din vechii codri ai Vlăsiei, pajiști, câmpuri, lacuri, sate și locuri istorice, sosirea fiind pe malul lacului Snagov. Traseul este marcat și accesibil, înainte de concurs vă recomandăm antrenament – cel puțin 2 ieșiri mai lungi pe teren accidentat (drumuri forestiere sau de câmp).

 

Scaneaza codul QR de mai jos, pentru a vedea traseul Prima Evadare din 2019 pe Strava.
Si anul acesta facem lucram la poteci sa le continuam si pietruim atat pe varianta clasica cat si pe cea de ploaie asa incat sa avem un traseu permanent, tot timpul anului, cu marcaje directionale, borne pentru distanta si denumirile segmentelor tematice.
Cel mai probabil traseu pentru vreme buna este cel de mai sus.

Descrierea video din 2017 a traseului pregatit pentru vreme rea asa incat daca mai iesiti sa alegeti alternativele portrivite.

 

Statistica potecilor pentru fiecare tip de traseu ales. Practic pentru vreme rea sunt doar 15% poteca nepietruita de padure in 4 segmente (La Mistreti – Baneasa – 1km, La Crocodili – 1,2km, Inainte de CP9-700m, Ultima padure 5km)

Ca în fiecare an, Clubul Sportiv NoMad Multisport va organiza o recunoaștere, o ocazie bună pentru pedalat și socializare.

Traseul Prima Evadare marcat cu banda portocalie CST

La Prima Evadare am standardizat un sistem dublu de marcaj: cu banda si cu sageti roz si X-uri. Banda “CST” legată în copaci confirmă traseul, este pusă mai rar acolo unde nu ai alte opțiuni și imediat după falsele ramificații. Banda roșu/alb marchează schimbarea de direcție și e amplasată pe partea în care se va face schimbarea de direcție. Săgeata indică direcția, iar X-ul drumul gresit si interzis. În caz de rătăcire te întorci la ultimul marcaj. Atentie câte odată anumite marcaje pot fi furate.

 

 

 

Traseul concursului Prima Evadare pe Bikemap:

Varianta 3 de perioada umedă medie
(Are 50km. Nu include fortul, nu include linia de piatra de langa fort, include podetul CP7 Balotesti. Scurteaza CP8 pe linia de piatra)

Varianta ideală standard cu Fortul inclus
(Include fortul, poteca noua alternativa a zonelor vechi arate, include podetul CP7)

Spectatorii, familia și prietenii vă pot aștepta în unele intersecții cu drumuri publice: Start, CP1, CP3, CP4, CP5, CP6, CP 7, Sosire – Complex Astoria.

Variante întoarcere cu evitarea DN1:

 

Traseu

Traseu

 

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow