Home / Sponsori 2013

Sponsori 2013

vodafone_logo

Vodafone este cel mai mare grup international de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in peste 40 de tari. Vodafone, compania care a lansat prima retea GSM in Romania, in aprilie 1997, sustine si investeste permanent in inovatie, in idei noi, in creativitate. In industria de telecomunicatii, evolutia tehnologiei are un ritm ametitor, care raspunde nevoilor in continua crestere si schimbare ale utilizatorului contemporan de comunicatii mobile. In cei 12 ani de activitate in Romania, Vodafone a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de afaceri, prin investitii majore la nivel national, orientate in principal spre extinderea acoperirii retelelor 2G si 3G, lansarea de noi produse si servicii de comunicatii, extinderea retelei de magazine la nivelul intregii tari si, nu in ultimul rand, programe sociale in sprijinul comunitatii.

MERIDA_LOGO_PORTRAIT_14_RGB_RZ

 

Merida este unul dintre cei mai mari producatori de biciclete de calitate, la nivel mondial. Datorit─â faptului c─â prezen┼úa Merida la nivel global ├«nsumeaz─â ├«n mod oficial peste 70 de ┼ú─âri, speciali┼čtii lor sunt ├«ntotdeauna conecta┼úi la pulsul trendurilor iar ├«n acest mod pot reac┼úiona prompt la fiecare nou─â cerin┼ú─â a sportivilor ┼či a publicului.

Cicli┼čtii profesioni┼čti de la Multivan Merida Biking Team contribuie de asemenea mult prin experien┼úa lor la realizarea noilor modele de biciclete. Merida garanteaz─â calitatea produselor: tehnologia de fabrica┼úie corespunde ultimelor cerin┼úe de nivel mondial iar test─ârile se realizeaz─â ├«n cele mai stricte condi┼úii de laborator. ├Äncep├ónd din anul 1972, Merida are sediul ├«n Taiwan, ├«n ora┼čul Yuanlin. ├Än zona Taiwan se g─âse┼čte cel mai performant know-how din lume, din domeniul produc┼úiei de biciclete, indiferent dac─â vorbim despre produc┼úia cadrelor din aluminiu sau despre complicatele compozi┼úii din fibr─â de carbon pentru biciclete categoria ÔÇ×premiumÔÇŁ. Fiecare tip de biciclet─â Merida este conduc─âtor ├«n categoria sa de pre┼ú ┼či garanteaz─â o func┼úionare sigur─â pe termen lung.

In 2010 Jose Antonio Hermida a castigat Campionatul Mondial pe o bicicleta Merida O’Nine.┬áPentru mai multe detalii si modele le puteti gasi in catalogul Bikefun.

Masina Oficiala

Skoda┬á┼či-a afirmat ├«n ultimii ani suportul pentru competi┼úiile de ciclism la nivel european. ├Äncep├ónd cu 2004, constructorul ceh a devenit sponsorul principal al unor competi┼úii de profil de mare popularitate cum sunt: Turul Fran┼úei, Giro d’Italia, Tour de Suisse, Tour de Romandiesi Road World Championship.

Acum,┬áSkoda┬á├«┼či ├«ndreapt─â aten┼úia ┼či spre ┼úara noastr─â, unde inten┼úioneaz─â s─â sponsorizeze competi┼úia „Prima Evadare”, dedicat─â ├«n exclusivitate amatorilor de mountain-bike din Rom├ónia.

CST - anvelope

Compania de anvelope CST si-a concentrat fortele pentru crearea unor anvelope de o calitate superioara, evitand mediatizarea brand-ului fara sa aiba intai un background tehnico-calitativ. In momentul de fata deja putem vorbi despre anvelope de calitate si care au caracteristicile: High-Protection, EPS (Exceptional Puncture Safety) , Kevlar Inside, AP (Protectia Anti-Pana). Pentru mai multe detalii si modele le puteti gasi in catalogul Bikefun, pag.72.

Chio, unul dintre cele mai importante branduri de snackuri s─ârate din Rom├ónia, ╚Ötie c├ót de important este sportul pentru s─ân─âtatea organismului, de aceea este gata s─â vin─â ├«n ├«nt├ómpinarea tuturor celor care ├«mbr─â╚Ťi╚Öaz─â un stil de via╚Ť─â activ.┬áChio a fost lansat in Romania ├«n urm─â cu 17 ani, fiind marca de chipsuri cu cea mai lunga istorie de la noi. De-a lungul timpului, portofoliul brandului Chio s-a diversificat, fiind prezent acum ├«n cele mai multe categorii de snack-uri s─ârate: chipsuri, tortilla, produse coapte, popcorn. Printre cele mai cunoscute linii de produse coapte Chio se num─âr─â Maxi Mix, Crackings , Stickletti, Brezli, Mini Rondele.┬áBrandul Chio este de╚Ťinut de compania Intersnack Romania, cel mai mare juc─âtor pe pia╚Ťa rom├óneasc─â de snack-uri s─ârate, al c─ârui portofoliu mai include ╚Öi brandurile Nutline, Fiesta, Felix, Pom-B├Ąr.

Northwave

Marca italian─â Northwave este cunoscut─â ├«n lumea cicli┼čtilor datorit─â solu┼úiilor┬árevolu┼úionare. Form─â anatomic─â perfect─â, randament excep┼úional, confort la cel┬ámai ├«nalt nivel ÔÇô ┼či ├«n afar─â de aceste caracteristici ceÔÇô┼úi mai oferim? Un look┬ástilat din cap pana in picioare! 20 de ani ÔÇô o carier─â de succes – victorii, recorduri,┬álocuri pe podium, rezultate excelente.┬áAceast─â pasiune ne motiveaz─â ┼či pe noi c├ónd realiz─âm ├«ntr-un mod creativ ┼či┬áinovativ pantofi pentru ciclism, ├«mbr─âc─âminte ┼či accesorii pentru tine.

Site: www.bikefun.ro

Produsele HIGH5 sunt aduse in Romania prin www.high-5.ro. HIGH5 acopera o gama completa a produselor necesare in nutritia sportiva recomandat a fi folosite incepand cu antrenamente si terminand cu recuperarea dupa concurs. Pentru punctele de hidratare din competitie, High-5.ro aduce Energy Source, bautura cea mai populara de la High5, potrivita pentru competitii de durata, care asigura aportul de energie necesar, dar si readuce in organism mineralele pe care le pierde prin efortul sustinut. Produsul Energy Gel este recomandat sa fie luat in timpul cursei, pentru ca e usor de transportat si are carbohidrati si minerale. Pentru mai multe produse puteti vizita site-ul www.high-5.ro

Veloteca este unul din principalele magazine de bicicleta din Bucuresti pe care ii puteti vizita si face achizitii atat in spatiul generos din Soseaua Iancului 100 cat si online.

BCR

Banca Comerciala Romana (BCR), membr─â a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Rom├ónia, incluz├ónd opera┼úiunile de banc─â universal─â (retail, corporate & investment banking, trezorerie ┼či pie┼úe de capital), precum ┼či societ─â┼úile de┬á profil de pe pia┼úa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a b─âncilor de locuin┼úe ┼či a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 ├«n Rom├ónia dup─â valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 dup─â num─ârul de clien┼úi ┼či banca Nr.1 pe segmentele de economisire ┼či creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Rom├ónia, dup─â gradul de ├«ncredere al clien┼úilor ┼či dup─â num─ârul celor pentru care BCR este principal─â institu┼úie cu care fac banking.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Aproximativ 49.500 de angajati deservesc 17 milioane de clienti in cadrul a 3.100 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 decembrie 2012, Erste Group detinea active totale in valoare de 213,8 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 483,5 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52.0%.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow