Home / Sponsori 2013

Sponsori 2013

vodafone_logo

Vodafone este cel mai mare grup international de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in peste 40 de tari. Vodafone, compania care a lansat prima retea GSM in Romania, in aprilie 1997, sustine si investeste permanent in inovatie, in idei noi, in creativitate. In industria de telecomunicatii, evolutia tehnologiei are un ritm ametitor, care raspunde nevoilor in continua crestere si schimbare ale utilizatorului contemporan de comunicatii mobile. In cei 12 ani de activitate in Romania, Vodafone a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de afaceri, prin investitii majore la nivel national, orientate in principal spre extinderea acoperirii retelelor 2G si 3G, lansarea de noi produse si servicii de comunicatii, extinderea retelei de magazine la nivelul intregii tari si, nu in ultimul rand, programe sociale in sprijinul comunitatii.

MERIDA_LOGO_PORTRAIT_14_RGB_RZ

 

Merida este unul dintre cei mai mari producatori de biciclete de calitate, la nivel mondial. Datorită faptului că prezenţa Merida la nivel global însumează în mod oficial peste 70 de ţări, specialiştii lor sunt întotdeauna conectaţi la pulsul trendurilor iar în acest mod pot reacţiona prompt la fiecare nouă cerinţă a sportivilor şi a publicului.

Cicliştii profesionişti de la Multivan Merida Biking Team contribuie de asemenea mult prin experienţa lor la realizarea noilor modele de biciclete. Merida garantează calitatea produselor: tehnologia de fabricaţie corespunde ultimelor cerinţe de nivel mondial iar testările se realizează în cele mai stricte condiţii de laborator. Începând din anul 1972, Merida are sediul în Taiwan, în oraşul Yuanlin. În zona Taiwan se găseşte cel mai performant know-how din lume, din domeniul producţiei de biciclete, indiferent dacă vorbim despre producţia cadrelor din aluminiu sau despre complicatele compoziţii din fibră de carbon pentru biciclete categoria „premium”. Fiecare tip de bicicletă Merida este conducător în categoria sa de preţ şi garantează o funcţionare sigură pe termen lung.

In 2010 Jose Antonio Hermida a castigat Campionatul Mondial pe o bicicleta Merida O’Nine. Pentru mai multe detalii si modele le puteti gasi in catalogul Bikefun.

Masina Oficiala

Skoda şi-a afirmat în ultimii ani suportul pentru competiţiile de ciclism la nivel european. Începând cu 2004, constructorul ceh a devenit sponsorul principal al unor competiţii de profil de mare popularitate cum sunt: Turul Franţei, Giro d’Italia, Tour de Suisse, Tour de Romandiesi Road World Championship.

Acum, Skoda îşi îndreaptă atenţia şi spre ţara noastră, unde intenţionează să sponsorizeze competiţia „Prima Evadare”, dedicată în exclusivitate amatorilor de mountain-bike din România.

CST - anvelope

Compania de anvelope CST si-a concentrat fortele pentru crearea unor anvelope de o calitate superioara, evitand mediatizarea brand-ului fara sa aiba intai un background tehnico-calitativ. In momentul de fata deja putem vorbi despre anvelope de calitate si care au caracteristicile: High-Protection, EPS (Exceptional Puncture Safety) , Kevlar Inside, AP (Protectia Anti-Pana). Pentru mai multe detalii si modele le puteti gasi in catalogul Bikefun, pag.72.

Chio, unul dintre cele mai importante branduri de snackuri sărate din România, știe cât de important este sportul pentru sănătatea organismului, de aceea este gata să vină în întâmpinarea tuturor celor care îmbrățișază un stil de viață activ. Chio a fost lansat in Romania în urmă cu 17 ani, fiind marca de chipsuri cu cea mai lunga istorie de la noi. De-a lungul timpului, portofoliul brandului Chio s-a diversificat, fiind prezent acum în cele mai multe categorii de snack-uri sărate: chipsuri, tortilla, produse coapte, popcorn. Printre cele mai cunoscute linii de produse coapte Chio se numără Maxi Mix, Crackings , Stickletti, Brezli, Mini Rondele. Brandul Chio este deținut de compania Intersnack Romania, cel mai mare jucător pe piața românească de snack-uri sărate, al cărui portofoliu mai include și brandurile Nutline, Fiesta, Felix, Pom-Bär.

Northwave

Marca italiană Northwave este cunoscută în lumea cicliştilor datorită soluţiilor revoluţionare. Formă anatomică perfectă, randament excepţional, confort la cel mai înalt nivel – şi în afară de aceste caracteristici ce–ţi mai oferim? Un look stilat din cap pana in picioare! 20 de ani – o carieră de succes – victorii, recorduri, locuri pe podium, rezultate excelente. Această pasiune ne motivează şi pe noi când realizăm într-un mod creativ şi inovativ pantofi pentru ciclism, îmbrăcăminte şi accesorii pentru tine.

Site: www.bikefun.ro

Produsele HIGH5 sunt aduse in Romania prin www.high-5.ro. HIGH5 acopera o gama completa a produselor necesare in nutritia sportiva recomandat a fi folosite incepand cu antrenamente si terminand cu recuperarea dupa concurs. Pentru punctele de hidratare din competitie, High-5.ro aduce Energy Source, bautura cea mai populara de la High5, potrivita pentru competitii de durata, care asigura aportul de energie necesar, dar si readuce in organism mineralele pe care le pierde prin efortul sustinut. Produsul Energy Gel este recomandat sa fie luat in timpul cursei, pentru ca e usor de transportat si are carbohidrati si minerale. Pentru mai multe produse puteti vizita site-ul www.high-5.ro

Veloteca este unul din principalele magazine de bicicleta din Bucuresti pe care ii puteti vizita si face achizitii atat in spatiul generos din Soseaua Iancului 100 cat si online.

BCR

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de  profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Aproximativ 49.500 de angajati deservesc 17 milioane de clienti in cadrul a 3.100 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 decembrie 2012, Erste Group detinea active totale in valoare de 213,8 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 483,5 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52.0%.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow