Home / Traseu 2014

Traseu 2014

Startul concursului se dă în București și pe o distanță de aproximativ 55km se parcurg zone din vechii codri ai Vlăsiei, pajiști, câmpuri, lacuri, sate și locuri istorice, sosirea fiind pe malul lacului Snagov. Traseul este marcat și accesibil, înainte de concurs vă recomandăm antrenament – cel puțin 2 ieșiri mai lungi pe teren accidentat (drumuri forestiere sau de câmp). Ca în fiecare an, Clubul NoMad Multisport va organiza o recunoaștere, o ocazie bună pentru pedalat și socializare.

Traseul Prima Evadare 2014 va fi puțin modificat față de ceilalți ani, mai ales la start. Astfel, în loc de 11 km prin pădurea Băneasa, se vor parcuge doar 6 km: startul va fi ca de obicei de la Academia de Poliție, dreapta-stânga pe Privighetorilor, sâanga pe Vadul Moldovei, stânga pe Aleea Pdina, dreapta pe intrarea inițială, stânga pe traseul Skoda Velo (secțiunea „la mistreți”), se traversează câmpul, se face dreapta pe al doilea drum de asfalt, se merge înainte și se traversează centura prin același loc ca și în restul anilor, conform schiței de mai jos. Astfel, trecerea prin Băneasa va fi mai fluidă.

Traseul din 2014 pe Bikemap:

Route 2,589,579 – powered by www.bikemap.net

Spectatorii, familia și prietenii vă pot aștepta în unele intersecții cu drumuri publice: Start, CP1, CP3, CP4, CP5, CP6, CP 7, Finiș.

Variante întoarcere cu evitarea DN1:

 

2014 pt smurd update ok harta traseu prima evadare1-cu text-mai sunt

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow