Home / Sponsori 2016

Sponsori 2016

logo_renault

logo bcr

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Aproximativ 49.500 de angajati deservesc 17 milioane de clienti in cadrul a 3.100 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 decembrie 2012, Erste Group detinea active totale in valoare de 213,8 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 483,5 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52.0%.

CST - anvelopeCand spui CST spui istorie si experienta in anvelope. 47 de ani de inovatii au facut ca aceasta companie, cu cei peste 20.000 de angajati, sa devina cel mai mare producator din lume. Tehnologii ca High-Protection, EPS (Exceptional Puncture Safety) , Kevlar Inside si AP (Protectia Anti-Pana) sunt integrate in anvelopele produse de CST fiecare oferind utilizatorului o serie de avantaje de care va profita fie ca participa la un concurs, fie ca este iesit la o plimbare pe bicicleta intre prieteni. Echipa de mountain bike, NoMad Merida CST, foloseste aceste anvelope la concursuri si antrenamente, una din cele mai utilizate anvelope fiind CST Camber, o anvelopa directionala, rapida si extrem de aderenta pe suprafete uscate sau umede. In Romania anvelopele de bicicleta CST sunt reprezentate de BikeFun.

MERIDA_LOGO_PORTRAIT_14_RGB_RZ

Merida este unul dintre cei mai mari producatori de biciclete din lume. Istoria firmei incepe in anii ’70 cand fondatorul companiei, Ike Tseng, a vizitat Statele Unite. Intr-o zi el a gasit un bilet pe usa unui magazin de biciclete unde se spunea ca nu toate bicicletele provenite din Taiwan sunt acceptate pentru reparatii din cauza calitatii lor slabe. Acest lucru l-a ambitionat pe Ike Tseng sa construiasca biciclete de cea mai buna calitate si deja in 1972 putem vorbi de prima fabrica Merida Industry Co., Ltd. Deschisa in Yuanlin, Taiwan.

La nivel mondial bicicletele Merida sunt folosite de toata lumea. De la cel mai inalt nivel, precum echipele Multivan Merida Biking Team, la mountain bike, si Lampre-Merida, la sosea, pana la nivelul simplilor pasionati. In timp ce Multivan si Lampre folosesc bicicletele in cele mai dificile si prestigioase curse din lume, precum Absa Cape Epic, la mtb, si Turul Spaniei sau Clasicele Primaverii, la sosea, pasionatii le folosesc la plimbari intre prieteni sau concursuri nationale precum Prima Evadare.

In Romania Merida, prin BikeFun importatorul oficial, sponsorizeaza si echipa NoMad Merida CST, modelul de bicicleta folosit de majoritatea membrilor echipei fiind Merida Big.Nine Team.Logo-Yamaha

 

Motodynamics este o companie operationala cu istorie din Grecia.
Din 1969 compania a devenit distribuitorul official al produselor Yamaha Motor Company in Grecia.
De asemenea este distribuitorul official al produselor Yamaha in Romania, Bulgaria, Albania si Moldova.
Compania este, de asemenea, activa in comertul retail prin intermediul a patru puncte de vanzare din Atena, unul in Bucuresti-Romania si unul in Sofia-Bulgaria.
In 2011 compania a preluat distributia Porsche in Grecia printr-o retea cu 3 centre Porsche, 2 in Atena si unul in Salonic.
Motodynamics este de asemenea importator official de alte produse, respectiv uleiuri (Castrol, Rock Oil), echipament moto (Alpineastars, Richa), casti moto (CMS, SHARK), anvelope moto (Continental),
alte motoare de barca (Selva), barci (Jeanneau).
Cifra de afaceri estimata in 2015 – 40mil euro.

Logo Mega Image

MEGA IMAGE SUSTINE SPORTUL SI OBICEIURILE SANATOASE

MEGA IMAGE  SUSTINE PRIMA EVADARE

Mega Image sustine in acest an Prima Evadare, in calitate de partener oficial si va oferi fructe tuturor participantilor pentru a asigura energia necesara in parcursul traseului lung si dificil.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent peste 470 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară.
Mega Image face parte din comunitatea în care isi desfășoară activitatea si se implica activ in actiunile care sustin un mediu mai curat, miscarea in aer liber si un stil de viata sanatos.
Angajamentul companiei este de a investi permanent in dezvoltarea sustenabila. Se dezvolta continuu prin grija pe care o are fata de clienti si efortul intregii companii este de a asigura produse proaspete in fiecare zi, de a aduce noutati si produse exclusive pentru a oferi cea mai buna experienta la cumparaturi tuturor clientilor care le trec pragul.

Borsec, 210 ani de tradiţie şi prestigiu

Borsec, 210 ani de tradiţie şi prestigiu

Borsec este o apă de poveste. Poveste ce începe undeva în inima țării, unde, așezate cuminți între munți nu mai înalți de 1.500 de metri, curg fără răgaz izvoare cu sănătate. Multe, limpezi, repezi și prețioase. E limpede ca apa că minunea lichidă s-a născut cu mult înainte ca cei dintâi locuitori ai spațiului autohton să fi pășit neștiutori peste țărâna de deasupra-i.

Istoria începe mult mai în urmă în timp când apa Borsec a devenit faimoasă datorită proprietăţilor sale curative. Cunoaşterea izvoarelor Borsecului datează de pe vremea romanilor, care le-au descoperit după cucerirea Daciei. Încă din secolul al XVIII-lea Borsecul erarenumit ca staţiune balneo-climaterică datorită calităţilor terapeutice ale apelor sale minerale.

Încă de la începuturile sale industriale, Borsec a fost încununată cu titlul de „Regină a apelor minerale” de către Împăratul Franz Josef.  Mai aproape în timp, în anul 2004, la cea mai importantă competiţie de profil care are loc în Statele Unite, Borsec a primit titlul de „Cea mai bună apă minerală carbogazoasă din lume”.

Borsec este cel mai de încredere brand în categoria apelor minerale naturale, câştigând titlul Trusted Brands de zece ori consecutiv.

 

Ciuc Radler sponsor prima evadare, cel mai mare concurs de biciclete

Sub conceptul “Altfel de viață, altfel de bere”, Ciuc Natur Radler este un susținător al stilului de viață activ și încurajează toți tinerii să încerce și să se bucure de beneficiile pe care sportul le aduce fiecăruia dintre noi.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow