Home / Traseu 2015

Traseu 2015

Startul concursului se dă în București și pe o distanță de aproximativ 55km se parcurg zone din vechii codri ai Vlăsiei, pajiști, câmpuri, lacuri, sate și locuri istorice, sosirea fiind pe malul lacului Snagov. Traseul este marcat și accesibil, înainte de concurs vă recomandăm antrenament – cel puțin 2 ieșiri mai lungi pe teren accidentat (drumuri forestiere sau de câmp).

Ca în fiecare an, Clubul Sportiv NoMad Multisport va organiza o recunoaștere, o ocazie bună pentru pedalat și socializare.

Traseul Prima Evadare marcat cu banda portocalie CST

Traseu Prima Evadare

Traseul Prima Evadare 2015 va fi puțin modificat față de ceilalți ani, mai ales la start. Astfel, în loc de 11 km prin pădurea Băneasa, se vor parcuge doar 6 km: startul va fi ca de obicei de la Academia de Poliție, dreapta-stânga pe Privighetorilor, stânga pe Vadul Moldovei, stânga pe Aleea Pdina, dreapta pe intrarea inițială, stânga pe traseul Skoda Velo (secțiunea „la mistreți”), se traversează câmpul, se face dreapta pe al doilea drum de asfalt, se merge înainte și se traversează centura prin același loc ca și în restul anilor, conform schiței de mai jos. Astfel, trecerea prin Băneasa va fi mai fluidă.

La Prima Evadare am standardizat un sistem dublu de marcaj: cu banda si cu sageti roz si X-uri. Banda “CST” legată în copaci confirmă traseul, este pusă mai rar acolo unde nu ai alte opțiuni și imediat după falsele ramificații. Banda roșu/alb marchează schimbarea de direcție și e amplasată pe partea în care se va face schimbarea de direcție. Săgeata indică direcția, iar X-ul drumul gresit si interzis. În caz de rătăcire te întorci la ultimul marcaj. Atentie câte odată anumite marcaje pot fi furate.

Amenajarea traseului: foto/video – Am inceput uscarea traseului, Testarea podetului de la CP8, foto Podetul de la CP8, pe camp – poze, poze de pe traseu – 9 mai 2015

Traseul concursului Prima Evadare pe Bikemap:

Route 2,589,579 – powered by www.bikemap.net

Spectatorii, familia și prietenii vă pot aștepta în unele intersecții cu drumuri publice: Start, CP1, CP3, CP4, CP5, CP6, CP 7, Sosire – Complex Astoria.

Variante întoarcere cu evitarea DN1:

 

Traseu

Traseu

 

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow