Home / Program / Concurs foto 2013

Concurs foto 2013

Concurs foto Prima Evadare 2013

F64

 

 

 

Pentru ca anul trecut am avut succes, continuam si in 2013, concursul foto impreuna cu F64.

Seriile castigatoare de anul trecut le puteti vedea aici.

Toate fotografiile facute la Prima Evadare le gasiti aici: facebook.com/primaevadare si centralizate la sectiunea foto/video de pe site.

Update! rezultatele concursului foto Prima Evadare si F64 sunt afisate aici

Premiile sunt in valoare de 4600 de lei.

1. Cele mai bune 3 seturi de fotografii. Tip fotoreportaj care sa cuprinda diferite aspecte ale concursului (inscriere, organizare, concurs etc). Puteti vedea seriile castigatoare de anul trecut aici. Imaginile vor fi centralizate pe site-ul   Prima Evadare si pe Facebook pentru “taguri” (maxim 30 de fotografii, minim 20 de fotografii care sa surprinda stari si cadrari diferite).

 • Locul 1 –   voucher F64 – 1000 lei
 • Locul 2 –   voucher F64 – 700 lei
 • Locul 3 –   voucher F64 – 500 lei

2. Seriile complete. Se vor acorda locurile 1, 2 si 3 fotografilor care vor avea cei mai multi concurenti fotografiati astfel toti concurentii se pot regasi in cat mai multe fotografii.

 • Locul 1 –  500 lei
 • Locul 2 – 400  lei
 • Locul 3 – 300 lei

3. Cele mai bune fotografii de masa de la start (1,2 si 3) (maxim 5 fotografii)

 • Locul 1 – 300 lei
 • Locul 2 – 200  lei
 • Locul 3 –  100 lei

4. Fotografie sportiva (1,2 si 3) (maxim 5 fotografii)

 • Locul 1 – 300 lei
 • Locul 2 – 200 lei
 • Locul 3 – 100 lei

Program concurs:

poze_foto_imagini_prima _evadare

 1. Joi 9 Mai ora 19 workshop cu discutii, proiectii, sugestii de posibile locuri de fotografiat. Intalnirea va fi la Ridicarea Pachetelor de Concurs – Caro City Resort. Workshopul este sustinut de Stelian Pavalache si Mihai Stetcu cu contributia altor fotografi constanti in cadrul evenimentului Ciprian Muntele. Din partea organizatorilor va fi prezent Daniel Sardan care va prezenta desfasurarea evenimentului, va povesti despre locuri si concurenti.
 2. Este recomandata recunoasterea traseului inainte de cursa si alcatuirea unui plan de deplasare in timpul cursei. Harta poate fi consultata in sectiunea „traseu
 3. Data limita pentru trimis selectiile de fotografii: 20 Mai (ora 23:59).
 4. Anuntarea castigatorilor: 27 Mai.
 5. Decernarea premiilor si deschiderea expozitiei: 5 Iunie, ora 19:30 la  F64 (Adresa: Bd. Unirii, nr. 45, Bucuresti).Fotografiile vor fi expuse o singura zi, urmand ca in toamna sa fie expuse timp de doua saptamani.
 6. 2-15 Septembrie, deschiderea expozitiei foto.
Reguli pentru concursul foto – Prima Evadare:
  1. Fotografiile trebuiesc trimise la adresa foto[at]nomadmultisport.ro (se trimite link-ul pozelor incarcate pe transfer) intr-o arhiva in care sa fie cea mai buna serie de fotografii facute de voi si in alt folder din aceeasi arhiva intregul set de poze din timpul concursului. Propunerile pentru categoriile 3 si 4 sa fie trimise in foldere separate cu titlul categoriei.
  2. Este permisa participarea la toate cele 4 categorii.
  3. Fotografiile jurizate vor fi cele din cea mai buna serie si de la categoriile 3 – 4 iar celelalte vor fi postate si ele pentru concurenti pe pagina de facebook a concursului.
  4. Numarul de imagini minim admise pentru cea mai buna serie sunt 20, maxim 30.
  5. Numele arhivei sa cuprinda numele fotografului.
  6. Sa puteti dovedi ca sunteti autorul fotografiilor in cazul in care vor exista dubii din partea juriului cu privire la corectitudine si detinatorul de drept al fotografiilor.
  7. Sa trimiteti in arhiva si o imagine (portret) personala si un fisier text cu nume, adresa mail si numarul de telefon.
  8. Sa trimiteti deasemenea si punctele de control in care ati stat (cu titlu informativ)
  9. Fotografiile pentru concurs sa NU fie mai mici de 6Mpx. (printul are dimensiunea de 30/45cm)foto: David George
  10. Pe fotografia selectata pentru concurs sa nu fie postat numele fotografului si nici alte semne de identificare.
  11. Procesari permise asupra imaginilor: culoare, compozitie (sa se pastreze proportia 3/2 sau orice alt format nativ al camerei), crop, contrast.
  12. Nu sunt admise adaugari de obiecte sau procesari exagerate.
  13. Fotograful trebuie sa fie de acord cu prevederea din regulamentul competitiei :  Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi in nume propriu sau prin cesiune catre partenerii ai concursului, orice material fotografic, video si audio cu concurentii Prima Evadare, din timpul desfasurarii acestui concurs (inclusiv de la linia de start/finish si premierele la podium).  (Link regulament)

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow