Home / Concurs foto 2014

Concurs foto 2014

Incepand cu 2012 am inceput organizarea unui concurs foto pentru zecile de fotografi de la Prima Evadare. Usor, usor s-a transformat in maratonul fotografilor, avand si in 2013 numerosi fotografi inscrisi.Concurenti la linia de start a concursului Prima Evadare

Toate fotografiile facute la Prima Evadare le gasiti aici: facebook.com/primaevadare si centralizate la sectiunea foto/video de pe site.

Premiile sunt in valoare de peste 6.000 lei, iar categoriile de premiere sunt:

1. Cele mai bune 3 seturi de fotografii. Tip fotoreportaj care sa cuprinda diferite aspecte Think Tankale concursului (inscriere, organizare, concurs etc). Puteti vedea seriile castigatoare de anul trecut aici. Imaginile vor fi centralizate pe site-ul Prima Evadare si pe Facebook pentru “taguri” (maxim 30 de fotografii, minim 20 de fotografii care sa surprinda stari si cadrari diferite).

 • Locul 1 – 1400 lei
 • Locul 2 – 800 lei
 • Locul 3 – 600 lei

2. Seriile complete. Se vor acorda locurile 1, 2 si 3 fotografilor care vor avea cei mai multi concurenti fotografiati astfel toti concurentii se pot regasi in cat mai multe fotografii.

3. Cele mai bune fotografii de masa de la start (1,2 si 3) (maxim 5 fotografii)

4. Fotografie de actiune (1,2 si 3) (maxim 5 fotografii)

Program concurs:

Pentru participarea la training si concursul foto Prima Evadare, va ruga sa completati formularul de mai jos. Participarea la workshop si concurs, este gratuita.

poze_foto_imagini_prima _evadare

 1. Joi 8 Mai ora 19 workshop cu discutii, proiectii, sugestii de posibile locuri de fotografiat. Intalnirea va fi la Caro City Resort sala Vianu – intrarea se face pe la receptie. Workshopul este sustinut de Cristian Vasile. Din partea organizatorilor va fi prezent Daniel Sardan care va prezenta desfasurarea evenimentului, va povesti despre locuri si concurenti.
 2. Este recomandata recunoasterea traseului inainte de cursa si alcatuirea unui plan de deplasare in timpul cursei. Harta poate fi consultata in sectiunea “traseu
 3. Data limita pentru trimis selectiile de fotografii: 19 Mai (ora 23:59).
 4. Anuntarea castigatorilor: in curand… :)
Reguli pentru concursul foto – Prima Evadare:
   1. Fotografiile trebuiesc trimise la adresa foto[at]primaevadare.ro (se trimite link-ul pozelor incarcate pe transfer) intr-o arhiva in care sa fie cea mai buna serie de fotografii facute de voi si in alt folder din aceeasi arhiva intregul set de poze din timpul concursului. Propunerile pentru categoriile 3 si 4 sa fie trimise in foldere separate cu titlul categoriei.
   2. Este permisa participarea la toate cele 4 categorii.
   3. Fotografiile jurizate vor fi cele din cea mai buna serie si de la categoriile 3 – 4 iar celelalte vor fi postate si ele pentru concurenti pe pagina de facebook a concursului.
   4. Numarul de imagini minim admise pentru cea mai buna serie sunt 20, maxim 30.
   5. Numele arhivei sa cuprinda numele fotografului.
   6. Sa puteti dovedi ca sunteti autorul fotografiilor in cazul in care vor exista dubii din partea juriului cu privire la corectitudine si detinatorul de drept al fotografiilor.
   7. Sa trimiteti in arhiva si o imagine (portret) personala si un fisier text cu nume, adresa mail, site/portofoliu si numarul de telefon.
   8. Sa trimiteti deasemenea si punctele de control in care ati stat (cu titlu informativ)
   9. Fotografiile trimise pentru concurs sa aiba minim 2000 pixeli latura mare (fotograful va pune la dispozite fotografia la calitate buna daca se va face expozitie foto)foto: David George
   10. Pe fotografia selectata pentru concurs sa nu fie postat numele fotografului si nici alte semne de identificare.
   11. Procesari permise asupra imaginilor: culoare, compozitie, crop, contrast.
*Nu sunt admise adaugari de obiecte sau procesari exagerate.Fotograful trebuie sa fie de acord cu prevederea din regulamentul competitiei Prima Evadare: Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi in nume propriu sau prin cesiune catre partenerii ai concursului, orice material fotografic, video si audio cu concurentii Prima Evadare, din timpul desfasurarii acestui concurs (inclusiv de la linia de start/finish si premierele la podium). (Link regulament)

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow