Home / Tombola 2017

Tombola 2017

Pentru a castiga bicicleta MERIDA 2017 BIG.SEVEN 100 MATT LIME, lasa un comentariu la postarea de aici, in care ne spui la ce varsta ai invatat sa mergi cu bicicleta, numele unui bun prieten [ai grija sa fie cu tag :)] dai si un Like & Share la postare si asta este tot.

Premiu oferit de BikeFun Romania la tombola online organizata pe pagina de Facebook. Tragerea la sorti se va realiza online, pe 19 mai 2017 cu ajutorul www.random.org.

*regulamentul concursului este aici.

MERIDA 2017 BIG.SEVEN 100 MAT LIME (ALBASTRU)

MERIDA 2017 BIG.SEVEN 100 MAT LIME (ALBASTRU)

Premii oferite de BikeFun Romania.

Marele premiu al tombolei de la finalul competitiei – Yamaha NMax 125 oferit de Motodynamicsimportator official Yamaha in Romania se va extrage la prima tombola, de la ora 16:00. Pentru a participa la tombola este nevoie sa:
-sa participi la competitie
-sa completezi biletul pentru tombola si sa-l depui in urna special amenajata
-sa fii prezent cand are loc tombola.

2017 NMAX 125

Cu scuterul cu accente sportive NMAX, drumul dvs. zilnic în oraş este pe cale să devină mai degrabă o plăcere decât o probă de rezistenţă.
Acest comuter urban este special conceput pentru a oferi o plăcere sporită în timpul pilotării, dublată de performanţe sportive şi o economicitate extraordinară.
Cadrul compact vă oferă dvs. şi pasagerului agilitatea de care aveţi nevoie pentru a vă strecura pe străzile congestionate, iar cu ajutorul noului motor puternic în 4 timpi, de 125 cmc, compatibil EU4, NMAX asigură o accelerare mai puternică şi un consum mai redus de combustibil.
Cu un aspect dinamic şi cu specificaţii la standarde superioare – inclusiv ABS – acest scuter urban elegant aduce un concept premium în categoria de 125 cmc pentru începători. NMAX 125: un mijloc de transport care vă schimbă viaţa.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow