Home / Concurs / Categoria Companii

Categoria Companii

Ce presupune acestă categorie?

categoria companiiComponența echipei trebuie sa fie de minim 5 concurenți din care să fie cel puțin o fată. Clasamentul se calculează prin media aritmetica a timpilor cumulați de cei 5 concurenți (în cazul în care sunt mai mulți reprezentanți ai echipei, se iau în calcul primii 4 timpi ai băieţilor şi timpul fetei sau primul timp al fetelor, dacă sunt mai multe).

Astfel concurenţii de la aceeaşi companie vor putea beneficia de un clasament individual, dar şi de clasamentul companiilor. Este important de menţionat faptul că cei care decid să participe la această categorie, trebuie să fie încadraţi la categoriile de vârstă si/sau ciclocross/gravel (nu pot fi încadraţi la categoriile Tandem, Cuplu, Familie, Elite Feminin sau Elite Masculin).

Cum poţi să te înscrii la această categorie?

Fiecare membru al echipei completează individual formularul de înscriere şi selectează Compania la care lucrează.
Se achită taxele individuale (pentru plăţile colective se va face un transfer bancar) şi cea de companie de 400 Lei în contul:

  • RO02UGBI0000132014804RON Garanti Bank, Clubul Sportiv NoMad Multisport (beneficiar), CIF 29441005
  • În cazul în care este necesară factura fiscală se va transmite o solicitare pe email: info@nomadmultisport.ro

După ce plăţile au fost efectuate, un reprezentant al companiei va transmite o listă cu toţi participanţii către organizator. La înscriere/ridicare kit participare concurentul/concurenţii va trebui să prezinte o adeverinţă prin care se comunică faptul că participantul lucrează la acea companie (o adeverință colectivă este acceptată).
Un lucru foarte important este ca până în data de 18 mai, ora 12:00 cei care participă şi la această categorie să transmită lista completă la adresa info@nomadmultisport.ro cu numele fiecărui participant şi taxa suplimentară sa fie achitată în prealabil. Avem nevoie de aceste informaţii pentru validarea finală a echipelor. Dacă nu trimiteţi această listă, contestaţiile ulterioare nu vor fi luate în calcul. Este responsabilitatea concurenților să verifice lista participanților dacă toți membrii echipei au fost înscriși corect. În cazul în care un participant omite să selecteze compania rezultatul său să nu fie luat în calcul când se face clasamentul. Așa cum am menționat mai sus contestaţiile ulterioare nu vor fi luate în calcul.

Care sunt beneficiile de participare pentru companii?

  • Realizarea unei acţiuni de teambuilding outdoor pentru angajaţi;
  • Sprijinirea unei activităţi sportive şi încurajarea unui stil de viaţă activ in rândul angajatilor;
  • Susţinerea promovării mersului cu bicicleta ca modalitate de recreaţie.
  • Efectuarea de antrenamente pregatitoare împreună

Premiile pentru echipele ce vor urca pe podium constau în trofeu/cupa, medalii şi produse/vouchere din partea sponsorilor.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow