Home / Concurs / Categoria Companii

Categoria Companii

Ce presupune acest─â categorie?

categoria companiiComponen╚Ťa echipei trebuie sa fie de minim 5┬áconcuren╚Ťi din care s─â fie cel pu╚Ťin o fat─â. Clasamentul se calculeaz─â prin media aritmetica a timpilor cumula╚Ťi de cei 5 concuren╚Ťi (├«n cazul ├«n care sunt mai mul╚Ťi reprezentan╚Ťi ai echipei, se iau ├«n calcul primii 4 timpi ai b─âie┼úilor ┼či timpul fetei sau primul timp al fetelor, dac─â sunt mai multe).

Astfel concuren┼úii de la aceea┼či companie vor putea beneficia de un clasament individual, dar ┼či de clasamentul companiilor. Este important de men┼úionat faptul c─â cei care decid s─â participe la aceast─â categorie, trebuie s─â fie ├«ncadra┼úi la categoriile de v├órst─â si/sau gravel (nu pot fi ├«ncadra┼úi la categoriile Tandem, Cuplu, Familie, Elite Feminin sau Elite Masculin).

Cum poţi să te înscrii la această categorie?

Fiecare membru al echipei completeaz─â individual┬áformularul de ├«nscriere┬á┼či selecteaz─â Compania la care lucreaz─â.
Se achit─â taxele individuale (pentru pl─â┼úile colective se va face un transfer bancar) ┼či cea de companie de 400 Lei ├«n contul:

  • RO02UGBI0000132014804RON Garanti Bank, Clubul Sportiv NoMad Multisport (beneficiar), CIF 29441005
  • ├Än cazul ├«n care este necesar─â factura fiscal─â se va transmite o solicitare pe┬áemail:┬áinfo@nomadmultisport.ro

Dup─â ce pl─â┼úile au fost efectuate, un reprezentant al companiei va transmite o list─â cu to┼úi participan┼úii c─âtre organizator. La ├«nscriere/ridicare kit participare concurentul/concuren┼úii va trebui s─â prezinte o adeverin┼ú─â prin care se comunic─â faptul c─â participantul lucreaz─â la acea companie (o adeverin╚Ť─â colectiv─â este acceptat─â).
Un lucru foarte important este ca p├ón─â ├«n data de 18 mai, ora 12:00 cei care particip─â ┼či la aceast─â categorie s─â transmit─â lista complet─â la adresa info@nomadmultisport.ro cu numele fiec─ârui participant ┼či taxa suplimentar─â sa fie achitat─â ├«n prealabil. Avem nevoie de aceste informa┼úii pentru validarea final─â a echipelor. Dac─â nu trimite┼úi aceast─â list─â, contesta┼úiile ulterioare nu vor fi luate ├«n calcul. Este responsabilitatea concuren╚Ťilor s─â verifice lista participan╚Ťilor dac─â to╚Ťi membrii echipei au fost ├«nscri╚Öi corect. ├Än cazul ├«n care un participant omite s─â selecteze compania rezultatul s─âu s─â nu fie luat ├«n calcul c├ónd se face clasamentul. A╚Öa cum am men╚Ťionat mai sus contesta┼úiile ulterioare nu vor fi luate ├«n calcul.

Care sunt beneficiile de participare pentru companii?

  • Realizarea unei ac┼úiuni de teambuilding outdoor pentru angaja┼úi;
  • Sprijinirea unei activit─â┼úi sportive ┼či ├«ncurajarea unui stil de via┼ú─â┬áactiv in r├óndul angajatilor;
  • Sus┼úinerea promov─ârii mersului cu bicicleta ca modalitate de recrea┼úie.
  • Efectuarea de antrenamente pregatitoare ├«mpreun─â

Premiile pentru echipele ce vor urca pe podium constau ├«n trofeu/cupa, medalii ┼či produse/vouchere din partea sponsorilor.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow