Home / Traseu 2013

Traseu 2013

Concursul se desfasoara intre Bucuresti si Snagov prin paduri si drumuri de tara pe o distanta de aproximativ 55km.

Astfel se parcurg zone din vechii codri ai Vlasiei, pajisti, campuri, lacuri, sate si locuri istorice, sosirea fiind pe malul lacului Snagov.

Traseul este foarte accesibil dar va recomandam antrenament  – cel putin 2 iesiri mai lungi pe teren accidentat (drumuri forestiere, de camp …) Traseul este marcat si va puteti antrena pe el sau pe diferite portiuni. Ca in fiecare an Clubul NoMad Multisport va organiza o recunoastere a traseului care poate fi folosita pentru antrenament si socializare.

Anul trecut au participat 2140 de persoane din 18 tari, intre 5 si 72 de ani fiind cel mai mare maraton de acest gen din tara si cu aceasta ocazie din Europa de Est.

Evenimentul are si o componenta eco. Impreuna cu primariile si voluntarii vom curata cat putem deseurile din padurile parcurse.

Traseul Prima Evadare 2013 va avea aproximativ acelasi parcurs ca in 2012 (versiune gps se exporta de aici), imaginea cu detalii jpg este mai jos .

Traseul final pentru anul 2013 poate fii descarcat folosind indicatiile de mai jos:

  • Pentru a urca trackul pe gps folosind aplicatia MapSource (sau altele) folositi fisierul gpx.
  • Pentru a deschide trackul in GoogleEarth folositi fisierul kml.

– Startul va fi in acelasi loc adica in parcarea Academiei de Politie din Baneasa si pentru rarefierea plutonului se va incepe cu o bucla de 3 km de drum lat si asfaltat.
Prima parte de 1.3km din Privighetorilor are 3 benzi si va fi total inchis, a doua parte pe Vadul Moldovei catre gradina Zoo are 2 benzi si la fel va fi inchisa iar intoarcerea catre intrarea initiala are putin mai mult de o banda.

– A fost introdusa o poteca noua mult mai frumoasa si mai rapida in padurea Baneasa ca alternativa a drumului cu sleauri intarite.

– Pe centura nu se va mai circula pe sosea in contrasens ci pe poteca din stanga paralela cu soseaua.

Varianta 2013

 

Harta de mai jos contine o parte din CP-uri (punctele de verificare), orele aproximative in care trec participantii.
Spectatorii, familia si prietenii va pot astepta in unele zone unde sunt intersectii cu drumuri publice: Start, CP1, CP3, CP4, CP5, CP6, CP 7, Finish.

Harta pentru orientarea fotografilor si spectatorilor

Prima Evadare 2013

update ok harta traseu prima evadare1-cu text-mai sunt

Harta cu hot-spoturi pentru foto-video 2012

Vizualizarea traseului din 2009 apare si mai jos, pentru 2010 vor apare cateva modificari.

Variante intoarcere cu evitarea dn1

Traseu din Baneasa marcat cu sageti galben fosforescent. (cele pentru Prima Evadare sunt roz si in unele locuri se suprapun)

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow