Home / Sponsori 2014

Sponsori 2014

logo bcr

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Aproximativ 49.500 de angajati deservesc 17 milioane de clienti in cadrul a 3.100 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 decembrie 2012, Erste Group detinea active totale in valoare de 213,8 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 483,5 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52.0%.

 

MERIDA_LOGO_PORTRAIT_14_RGB_RZ

Merida este unul dintre cei mai mari producatori de biciclete din lume. Istoria firmei incepe in anii ’70 cand fondatorul companiei, Ike Tseng, a vizitat Statele Unite. Intr-o zi el a gasit un bilet pe usa unui magazin de biciclete unde se spunea ca nu toate bicicletele provenite din Taiwan sunt acceptate pentru reparatii din cauza calitatii lor slabe. Acest lucru l-a ambitionat pe Ike Tseng sa construiasca biciclete de cea mai buna calitate si deja in 1972 putem vorbi de prima fabrica Merida Industry Co., Ltd. Deschisa in Yuanlin, Taiwan.

La nivel mondial bicicletele Merida sunt folosite de toata lumea. De la cel mai inalt nivel, precum echipele Multivan Merida Biking Team, la mountain bike, si Lampre-Merida, la sosea, pana la nivelul simplilor pasionati. In timp ce Multivan si Lampre folosesc bicicletele in cele mai dificile si prestigioase curse din lume, precum Absa Cape Epic, la mtb, si Turul Spaniei sau Clasicele Primaverii, la sosea, pasionatii le folosesc la plimbari intre prieteni sau concursuri nationale precum Prima Evadare.

In Romania Merida, prin BikeFun importatorul oficial, sponsorizeaza si echipa NoMad Merida CST, modelul de bicicleta folosit de majoritatea membrilor echipei fiind Merida Big.Nine Team.

Ciuc Radler sponsor prima evadare, cel mai mare concurs de biciclete

Sub conceptul “Altfel de viață, altfel de bere”, Ciuc Natur Radler este un susținător al stilului de viață activ și încurajează toți tinerii să încerce și să se bucure de beneficiile pe care sportul le aduce fiecăruia dintre noi.

Masina Oficiala

Skoda a susținut numeroase concursuri de ciclism în Europa în ultimii ani. Începând cu anul 2004, constructorul ceh a devenit sponsorul principal al competițiilor de înaltă clasă, cu imensă popularitate, cum ar fi: Tour de France, Giro d’Italia, Tour de Suisse , Tour de Romandie si Campionatul Mondial de Ciclism de Șosea.

Skoda se concentrează de asemenea pe ciclismul la nivel național, prin sponsorizarea diferitelor competiții, printre care „Prima Evadare”, un eveniment dedicat fanilor de ciclism din România.

CST - anvelopeCand spui CST spui istorie si experienta in anvelope. 47 de ani de inovatii au facut ca aceasta companie, cu cei peste 20.000 de angajati, sa devina cel mai mare producator din lume. Tehnologii ca High-Protection, EPS (Exceptional Puncture Safety) , Kevlar Inside si AP (Protectia Anti-Pana) sunt integrate in anvelopele produse de CST fiecare oferind utilizatorului o serie de avantaje de care va profita fie ca participa la un concurs, fie ca este iesit la o plimbare pe bicicleta intre prieteni. Echipa de mountain bike, NoMad Merida CST, foloseste aceste anvelope la concursuri si antrenamente, una din cele mai utilizate anvelope fiind CST Camber, o anvelopa directionala, rapida si extrem de aderenta pe suprafete uscate sau umede. In Romania anvelopele de bicicleta CST sunt reprezentate de BikeFun.

 

Chio, unul dintre cele mai importante branduri de snackuri sărate din România, știe cât de important este sportul pentru sănătatea organismului, de aceea este gata să vină în întâmpinarea tuturor celor care îmbrățișază un stil de viață activ. Chio a fost lansat in Romania în urmă cu 17 ani, fiind marca de chipsuri cu cea mai lunga istorie de la noi. De-a lungul timpului, portofoliul brandului Chio s-a diversificat, fiind prezent acum în cele mai multe categorii de snack-uri sărate: chipsuri, tortilla, produse coapte, popcorn. Printre cele mai cunoscute linii de produse coapte Chio se numără Maxi Mix, Crackings , Stickletti, Brezli, Mini Rondele. Brandul Chio este deținut de compania Intersnack Romania, cel mai mare jucător pe piața românească de snack-uri sărate, al cărui portofoliu mai include și brandurile Nutline, Fiesta, Felix, Pom-Bär.

Produsele HIGH5 sunt aduse in Romania prin www.high-5.ro. HIGH5 acopera o gama completa a produselor necesare in nutritia sportiva recomandat a fi folosite incepand cu antrenamente si terminand cu recuperarea dupa concurs. Pentru punctele de hidratare din competitie, High-5.ro aduce Energy Source, bautura cea mai populara de la High5, potrivita pentru competitii de durata, care asigura aportul de energie necesar, dar si readuce in organism mineralele pe care le pierde prin efortul sustinut. Produsul Energy Gel este recomandat sa fie luat in timpul cursei, pentru ca e usor de transportat si are carbohidrati si minerale. Pentru mai multe produse puteti vizita site-ul www.high-5.ro

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow