Home / Alocare numere

Alocare numere

Aranjarea la start:

Anul acesta plaja alocării numerelor de concurs în funcție de rezultatele fiecăruia din anii trecuți rămâne la numărul de 700.  Astfel la start vom avea o aranjare valorica a celor mai buni 700!

Concurenții care au participat în ultimii 2 ani, cei care au completat formularul online și au achitat taxa de înscriere până la data de 15 mai 2019, ora 15:00 vor primi numerele în ordinea valorică urmând ca așezarea la start a primilor 700 să se facă exact în această ordine, iar de la 701 (inclusiv) – 3xxx se face automat de catre calculator (concurentii auto-aranjandu-se la start dupa primii 700).

Citeste aici despre “Program”

Ce înseamnă acest lucru?

Participanților li se ia cel mai bun loc ocupat din 2017 sau 2018 și se va face un clasament după care se alocă numerele. Se ia cel mai bun loc ocupat, chiar dacă s-a participat un singur an.
Ex. Dacă sunteți pe locurile 800 sau 810, dar 250 de anul trecut nu s-au înscris și nu au achitat taxa puteți fi în primii 700 de anul acesta în ordinea voastră valorică.

Însă, ca sa putem face acest lucru corect și eficient, vă rugăm să completați formularul online până în data de 15 mai, ora 15:00 și achitați taxa de participare. Avându-vă în sistem vă putem aloca numărul cât mai aproape de experiența fiecăruia. În cazul în care există erori vă rugăm să trimiteți un mail la adresa info@nomadmultisport.ro

Algoritmul de clacul folosit pentru alocări este: cumularea rezultatelor (locul ocupat) din 2017 si 2018; limita locul 1000 din ambii ani.

 • Cei care vor achita ulterior acestei date (16 mai) vor primi numărul de concurs alocat de sistem automat, ceea ce înseamnă poziționarea după cei care au completat formularul și au achitat la timp.
 • În cazul în care nu ați mai participat până acum la Prima Evadare, dar aveți experiență în ciclism montan și doriți să fiți incluși în plutonul cu primii 700 la start, sunteți rugați ca pana în data de 15 mai ora 12:00, să achitați taxa și să trimiteți la adresa info [at] nomadmultisport.ro dovada clasării voastre în primii 10% din clasamentul general în cadrul competițiilor listate mai jos (anul 2018). De menționat că în cazul în care rezultatele concurenților sunt excepționale, valoric pot fi încadrați chiar și în top 100, 200.
 • Avrig Triada, XCO, XCM (traseul lung, scurt)
 • Garboavele XC, XCO,
 • Cupa “Crater” Betfia, XCO,
 • Cetatuia Iasi, XCO,
 • Geiger MTB Challenge, XCM,
 • Maratonul MTB Baia Mare, XCM (traseu lung),
 • TBT Race, Viscri, XCM (traseul lung),
 • Maratonul Vinului, XCM (traseul lung),
 • Alpine Challenge Pucioasa, XCM (traseul lung),
 • Maratonul Fagetului, XCM (traseul lung),
 • BikeRace Brasov, XCM (traseul lung),
 • Campina Open MTB Challenge, XCM (traseul lung).
Vă rugăm nu insistați și nu trimiteți rezultate de la alte competiții mai mici sau rezultate pe diferite categorii. Este vorba de clasamentul general.

Vezi aici lista de participanti.

Așezarea la Start

Așezarea se va face în boxe de câte o suta, iar verificarea se va face de către oficiali. Vă rugăm să verificați față, spate dacă sunteți încadrați corect. Cei care nu respecta indicațiile arbitrilor de start pot fi descalificați sau penalizați.

Este recomandat ca participantii la categoria Family sa plece în urma plutonului, astfel încât să evităm orice fel de accidentare.

Aranjarea valorica este importanta pentru a evita presiunea a celor din spate în cazul în care aceștia vor să depășească și pentru a scădea numărul eventualelor accidente în prima parte a cursei.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow