Home / Antrenament

Antrenament

traseu antrenament biciclete mtb padurea baneasa

 

1 antrenament pentru prima evadare
antrenament pentru prima evadare

Traseul, in regim uscat, este unul dintre cele mai usoare neavand diferenta de nivel cum au restul maratoanelor de la munte sau deal. Totusi este un maraton, are 55km si cea mai mare parte se desfasoara pe drumuri neasfaltate. De aceea recomandam antrenament inainte, ca sa va fie mai usor si placut in timpul concursului.
Daca ploua devine mai tehnic, dar există și o variantă similificată a traseului pentru vreme nefavorabilă care are mai mult asfalt, mai multe zone pietruite, poteci mai rezistente. În fiecare an se fac lucrari de întreținere si pietruire a traseului.

Traseele pentru antrenament și buclele Prima Evadare le puteți vedea aici pe nomad-trails.ro – aici este o harta google maps unde puteți să vă localizați în timpul turelor daca credeți că marcajul din teren nu este suficient. Puteți să legeți distanța sau bucla potrivită în fiecare zi de iesire sau dupamiază.

Pentru cei care nu au mai iesit cu bicicleta demult, în primele două iesiri pe distanțe de peste 30 km organismul se adapteaza la efortul specific. E posibil sa va simtiti foarte obositi, pot aparea usoare dureri la incheieturi, creste pofta de mancare si va poate durea fundul de la statul pe șa. Aceste dureri sunt doar la inceput de sezon.

Conform programului in fiecare an se organizeaza o recunoastere asa incat sa va familiarizati cu traseul, sa va antrenati si nu in ultimul rand sa-l parcurgeti într-un regim mai relaxat avand mai mult timp pentru contemplare si socializare. Detalii pe pagina de facebook a evenimentului facut pentru recunoastere.

Traseul si buclele sunt marcate discret în acest moment și vor fi din ce în ce mai bine marcate pe măsură ce ne apropiem de concurs.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow