Home / Expo 2015

Expo 2015

Orasul CARO – PRIMA EVADARE

 

În perioada 06-09 Mai, pachetele de concurs vor putea fi ridicate de la Caro City Resort. Partenerii și sponsorii ‘Prima Evadare’ se alătură pentru organizarea zonei EXPO. Vor putea fi găsite produse la prețuri promoționale și pe lângă ridicarea pachetelor vor fi proiecții de film, workshop foto cu Cristian Vasile sau stand-up comedy cu George Bonea. Pentru hidratare, vom avea ‘Fresh pe biclă’ unde fiecare își poate face un fresh natural, pedalând. Ca să studiați pachetul de concurs, Caro City Resort deschide terasa la ‘Glucoza Bar’ unde puteți să savurati o limonadă proaspată, în liniște.

Vă recomandăm să veniți pe biciclete pentru că mecanicul SportGuru poate să vă ajusteze schimbătoarele gratuit; acest lucru este disponibil numai pentru participanții la ‘Prima Evadare’

Vă așteptăm la ridicarea pachetelor de miercuri, 06 Mai până Sâmbătă, 09 Mai în intervalul 18:30 – 21:00, miercuri joi si vineri, iar sămbătă este program prelungit, 10:30 – 16:30.

Adrenalină în format 4K

Sony-act-cam

Pe fondul răspândirii conceptului filmărilor de acțiune POV, Sony și-a diversificat gama de produse cu două noi camere video rezistente la apă și capabile să filmeze în format 4K, respectiv Full HD. Noile modele FDR-X1000 și HDR-AS200 beneficiază de un sistem îmbunătățit de stabilizare optică, control manual al expunerii și temepraturii de culoare, precum și de un sistem inteligent de filtrare a sunetului. Ambele modele sunt dotate cu obiectivul super-grand-angular ZEISS Tessar având un unghi decuprindere de 170° și oferind o perspectivă panoramică asupra acțiunilor care se derulează în jur.

Modelul FDR-X1000 permite filmarea cu până la 120 de imagini pe secundă, în format Full HD și cu până la 240 de imagini pe secundă, în format HD, în timp ce în regimul 4K poate înregistra cu până la 30 de cadre pe secundă.

Ambele camere beneficiază de o paletă largă de accesorii, de la sisteme de prindere la cască sau bicicletăpână la telecomanda inteligentă WiFi. Această telecomandă rezistentă la apă se poate purta ca un ceas de mână și vă permite să verificați unghiurile de filmare, să porniți/opriți înregistrarea sau să ștergeți scenele nedorite, făcând device-ul mult mai ușor de manevrat.

Noua aplicație rezidentă în camera video Highlight Movie Maker selectează cele mai bune imagini filmateși le asamblează într-un rezumat, printr-un procedeu rapid și automat. În câteva clipe vei putea încărca rezultatul stocat în smartphone (în format MP4) pe Facebook sau YouTube.

SportGuru.ro

biciclete la SportGuru.ro

 

Magazinul de biciclete si articole sportive specializate SportGuru.ro are in portofoliu peste 12000 de produse 100% originale cu preturi competitive nu doar pe teritoriul tarii noastre ci si la nivel european.
Sport Guru este importator sau revanzator autorizat pentru mai mult de 100 de marci din 26 categorii: ciclism, alergare, inot, triatlon, tenis, box, schi, baschet, arte martiale si altele.

Pentru ca te-ai inscris la Prima Evadare, beneficiezi de reduceri la achizitia oricarui articol colectia 2015 din categoria CICLISM
• la achizitia unei biciclete iti poti alege accesorii CADOU in valoare de 10% din pretul bicicletei
• 10% reducere la accesorii
• 5% reducere la piese

Oferta este valabila pana in data de 15.06.2015.
Te asteptam la Expo sa iti pregatim bicla de concurs astfel incat sa nu ai nici o grija pe 10 mai.

TOPTOOLS

TOPTOOLS la Prima Evadare

 

Compania TopTools a fost infiintata in anul 2005 la Cluj Napoca, si este specializata in comercializarea si inchirierea de accesorii de transport pentru masini (sisteme de bare transversale, cutii portbagaj, suporturi pentru biciclete, suporturi pentru schiuri si alte accesorii pentru transport) , avand o retea proprie cu 7 puncte de lucru in Cluj, Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Brasov, Targu Mures si Constanta.
De asemenea SC TOPTOOLS SRL promoveaza si comercializeaza produsele importate si online, prin intermediul urmatoarelor site-uri: portbagajeauto.ro, inchirieriportbagaje.ro, lanturiantiderapante.com, actioncam.ro, coolcasc.ro.
Compania Toptools este in prezent cel mai important partener din Romania al producatorului suedez THULE, specializat in productia de accesorii de transport (bare, suporturi pentru bicicleta, cutii portbagaj, etc.
Dorind sa vina in intampinarea clientilor sai si pentru a-si diversifica oferta pentru clientii din ramura sport, Toptools si-a imbogatit portofoliul cu produse care completeaza nevoile acestora: camere video sport, accesorii pentru camere video sport, carucioare multifunctionale, genti si huse special concepute pentru persone cu un stil de viata active.
Va invitam in standul nostru din cadrul expozitiei PRIMA EVADARE organizata pe durata evenimentului cu acelasi nume, incepand cu data de 6 mai 2015, unde puteti beneficia de cupoane de reduceri.

YoYo Coffee

yoyo coffee

 

YoYo Coffee – urbani și năstrușnici, iubitori de biciclete și aventură, venim și anul acesta la Prima Evadare! Suntem pe patru roți și cu un espressor în portbagaj, pregătiți să oferim cafeaua care să dezmorțească fiecare zi de eveniment!
Ne place sa vorbim despre cafea, dar cel mai mult ne place să o preparăm! Avem idei pentru fiecare preferință: espresso, cappuccino sau caffe latte… găsim împreuna gustul care vi se potrivește!
O să fim prezenți atât în cadrul activităților desfășurate la Caro City Resort, la start cât și la linia de finish de la Snagov!
Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem!

EVOLVEO

evolveo-strongphone

EVOLVEO este o companie infiintata în anul 1992 in Cehia. Astazi Evolveo este o marcă globală de produse electronice de uz de exterior şi interior, de telefoane rezistente şi camere video sportive, fiind prezentă în 12 ţări.
Gama de terminale se remarca prin Evolveo Strongphone D2 sau D2 Mini, Strongphone Q4 sau Q4S fiind opţiunile din gama „smartphones”. Telefoanele arată ca dupa standard militare, iar bateriile lor ne asigura o autonomie de pana la 6 zile. StrongPhone D2 are o baterie de 4500 mAh, StrongPhone D2 mini are o baterie de 3600 mAh, StrongPhone Q4 are o baterie de 2800 mAh (acesta poate fi upgradat prin achizitionarea unei baterii de capacitate marita de 4500 mAh) iar nu in ultimul rand varianta StrongPhone Q4S vine cu o baterie standard de 4500 mAh inclusa in pachetul de vanzare.
Gama de actioncam-uri se remarca prin 3 modele – Sportcam W7, W8 şi X3, toate rezistente la apă, praf şi şocuri şi toate pline de specificaţii pe care orice utilizator şi le doreşte.
Însă Evolveo nu înseamnă doar acţiune, adrenalină şi outdoor. Inseamna si outdoor, practic acopera toata gama de “mobility items”. Compania produce de la alarme şi routere la memorii pentru calculator şi centre media pentru filmele tale de weekend. Toate acestea le puteti gasi la importatorii produselor in Romania mobilityshop.ro si gsm-world.eu

Evadează fără griji!

FotoArticol

Otto Velo – asigurarea care te ajută să scapi de stresul că îți va fi furată bicicleta – revine printre bicicliștii îndrăzneți, la Prima Evadare. Ne vedem la zona expo, unde vei avea parte de provocăriși surprize, care se lasă atât cu premii, cât și cu voie bună!PE.Banner.205x205-2

Inspirat de Otto Velo, George Bonea va anima curtea hotelului Caro City Resort cu un show de stand-up comedy , cu și despre bicicliști. De asemenea, dacă ne ajuți să identificăm zonele cele mai expuse furtului de biciclete poți câștiga o asigurare antifurt pentru bicicleta ta.

Protejează-ți bicicleta, indiferent că este nouă sau una pe care o ai de ceva timp, dar nu mai mult de 6 ani. În caz de furt sau tâlhărie, vei obține despăgubirea fără bătai de cap. Astfel, vei putea să fii din nou pe două roți, cu un efort financiar minim.

Te asteptăm la standul Otto Velo dacă vrei să știi cum funcționează și cât de utilă este asigurarea de bicicletă!

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow