Home / Sponsori

Sponsori

Grija față de mediul înconjurător a făcut întotdeauna parte din identitatea brandului Dorna. În 2014, Dorna a fost primul brand de apă îmbuteliat într-un tip de ambalaj inovator, realizat în proporție de 30% din plante – Plant Bottle. Această lansare a fost completată, de-a lungul timpului, de eforturi constante de reducere a conținutului de plastic din ambalaje, prin modificări ale sticlei și capacului, pentru ca, în 2020, Dorna să devină prima apă minerală naturală din România disponibilă în rPET – ambalaje realizate 100% din PET reciclat.

Dorna și-a făcut un obicei din a acționa cu grijă și responsabilitate față de natură și in anul 2021 si-a luat un nou angajament pe termen lung începând curățarea râurilor din România cu ajutorul unor dispozitive inovatoare de colectare a deseurilor.

Dorna își propune să își continue pe viitor misiunea pentru o natură mai curată. Însă dincolo de amplasarea unor dispozitive de colectare a deșeurilor, obiectivul Dorna este de a inspira cât mai mulți oameni să participe la mișcarea pentru o natură curată, prin adoptarea unui comportament responsabil față de mediu și însușirea principiilor colectării separate.

Fani Dacia și pasionați de mișcare în aer liber, ne bucurăm să vă anunțăm că Dacia este anul acesta partenerul oficial al competiției „Prima Evadare„, care se desfășoară între București și Snagov, prin păduri și drumuri de țară, pe o distanță de 55 de km.

Cand spui CST spui istorie si experienta in anvelope. 47 de ani de inovatii au facut ca aceasta companie, cu cei peste 20.000 de angajati, sa devina cel mai mare producator din lume. Tehnologii ca High-Protection, EPS (Exceptional Puncture Safety) , Kevlar Inside si AP (Protectia Anti-Pana) sunt integrate in anvelopele produse de CST fiecare oferind utilizatorului o serie de avantaje de care va profita fie ca participa la un concurs, fie ca este iesit la o plimbare pe bicicleta intre prieteni. Echipa de mountain bike, NoMad Merida CST, foloseste aceste anvelope la concursuri si antrenamente, una din cele mai utilizate anvelope fiind CST Camber, o anvelopa directionala, rapida si extrem de aderenta pe suprafete uscate sau umede. In Romania anvelopele de bicicleta CST sunt reprezentate de BikeFun.

MERIDA_LOGO_PORTRAIT_14_RGB_RZ

Merida este unul dintre cei mai mari producatori de biciclete din lume. Istoria firmei incepe in anii ’70 cand fondatorul companiei, Ike Tseng, a vizitat Statele Unite. Intr-o zi el a gasit un bilet pe usa unui magazin de biciclete unde se spunea ca nu toate bicicletele provenite din Taiwan sunt acceptate pentru reparatii din cauza calitatii lor slabe. Acest lucru l-a ambitionat pe Ike Tseng sa construiasca biciclete de cea mai buna calitate si deja in 1972 putem vorbi de prima fabrica Merida Industry Co., Ltd. Deschisa in Yuanlin, Taiwan.

La nivel mondial bicicletele Merida sunt folosite de toata lumea. De la cel mai inalt nivel, precum echipele Multivan Merida Biking Team, la mountain bike, si Lampre-Merida, la sosea, pana la nivelul simplilor pasionati. In timp ce Multivan si Lampre folosesc bicicletele in cele mai dificile si prestigioase curse din lume, precum Absa Cape Epic, la mtb, si Turul Spaniei sau Clasicele Primaverii, la sosea, pasionatii le folosesc la plimbari intre prieteni sau concursuri nationale precum Prima Evadare.

In Romania Merida, prin BikeFun importatorul oficial, sponsorizeaza si echipa NoMad Merida CST, modelul de bicicleta folosit de majoritatea membrilor echipei fiind Merida Big.Nine Team.

KARCHER ofera solutii complete pentru curatare indiferent de tipul de murdarie.

 

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow