Home / Sponsori

Sponsori

 

Fani Dacia și pasionați de mișcare în aer liber, ne bucurăm să vă anunțăm că Dacia este anul acesta partenerul oficial al competiției „Prima Evadare„, care se desfășoară între București și Snagov, prin păduri și drumuri de țară, pe o distanță de 55 de km.

Cand spui CST spui istorie si experienta in anvelope. 47 de ani de inovatii au facut ca aceasta companie, cu cei peste 20.000 de angajati, sa devina cel mai mare producator din lume. Tehnologii ca High-Protection, EPS (Exceptional Puncture Safety) , Kevlar Inside si AP (Protectia Anti-Pana) sunt integrate in anvelopele produse de CST fiecare oferind utilizatorului o serie de avantaje de care va profita fie ca participa la un concurs, fie ca este iesit la o plimbare pe bicicleta intre prieteni. Echipa de mountain bike, NoMad Merida CST, foloseste aceste anvelope la concursuri si antrenamente, una din cele mai utilizate anvelope fiind CST Camber, o anvelopa directionala, rapida si extrem de aderenta pe suprafete uscate sau umede. In Romania anvelopele de bicicleta CST sunt reprezentate de BikeFun.

MERIDA_LOGO_PORTRAIT_14_RGB_RZ

Merida este unul dintre cei mai mari producatori de biciclete din lume. Istoria firmei incepe in anii ’70 cand fondatorul companiei, Ike Tseng, a vizitat Statele Unite. Intr-o zi el a gasit un bilet pe usa unui magazin de biciclete unde se spunea ca nu toate bicicletele provenite din Taiwan sunt acceptate pentru reparatii din cauza calitatii lor slabe. Acest lucru l-a ambitionat pe Ike Tseng sa construiasca biciclete de cea mai buna calitate si deja in 1972 putem vorbi de prima fabrica Merida Industry Co., Ltd. Deschisa in Yuanlin, Taiwan.

La nivel mondial bicicletele Merida sunt folosite de toata lumea. De la cel mai inalt nivel, precum echipele Multivan Merida Biking Team, la mountain bike, si Lampre-Merida, la sosea, pana la nivelul simplilor pasionati. In timp ce Multivan si Lampre folosesc bicicletele in cele mai dificile si prestigioase curse din lume, precum Absa Cape Epic, la mtb, si Turul Spaniei sau Clasicele Primaverii, la sosea, pasionatii le folosesc la plimbari intre prieteni sau concursuri nationale precum Prima Evadare.

In Romania Merida, prin BikeFun importatorul oficial, sponsorizeaza si echipa NoMad Merida CST, modelul de bicicleta folosit de majoritatea membrilor echipei fiind Merida Big.Nine Team.

TEMAD Co este unul dintre cei mai importanți și cunoscuți importatori și distribuitori din România, care activează pe piața materialelor auxiliare pentru construcții, renovări, amenajări, DIY, industrie și auto, iar din 2022 a intrat pe piața Pet Food cu 4 branduri de hrană pentru câini și pisici.

Compania TEMAD are un portofoliu vast de produse de calitate superioară ce acoperă o arie foarte largă de aplicații și utilizări: adezivi, etanșeizanți, spume poliuretanice, vopsele spray auto, decorative și speciale, spray-uri tehnice, echipamente de protecție, sisteme de fixare, abrazive și scule așchietoare, profile din aluminiu și PVC, accesorii pentru zugrăvit, sisteme de fixare, soluții pentru hidroizolații, plasă din fibră de sticlă, accesorii pentru termoizolații și pentru gips-caton, benzi adezive și de etanşare, vopsele lavabile, tencuieli decorative, accesorii pentru baie și bucătărie, produse de curățat, rășini, scule de măsurare și de grădinărit, lanțuri pentru motofierăstraie, roți dințate, pile și accesorii pentru întreținere grădină și chiar și hrană pentru câini și pisici.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow