Home / Stiri / A fost si este Prima Evadare 2012 :)

A fost si este Prima Evadare 2012 :)

In sfarsit dupa 2 editii cu mult noroi (vezi filmele din rubrica video) am avut si un an cu soare si teren uscat asa incat sa poata termina cursa cat mai multi participanti aflati la inceput. Chiar si asa nu a fost usor. Va multumim ca ati avut deschiderea sa participati si ca ati avut incredere in noi.

Desi am incercat sa inchidem inscrierile la 2000 a fost dificil ( telefoane, mailuri, dorinta noastra sa fim flexibili) Am mai produs diferite materiale asa ca s-au putut inscrie 2140 de persoane in total din care au ajuns la final 2044.

Din pacate au mai aparut si cateva inconveniente pentru care ne cerem scuze. Nu s-au putut produce medalii suficiente. Cei care nu au primit vor putea sa le ridice de la Veloteca la o data pe care o vom anunta cand avem confirmarea furnizorului.

Ce urmeaza?
Rezultatele le vom urcat cat de curand putem dupa ce vor fi verificate deoarece au mai aparut erori.

Fotografiile  le vom centraliza in pagina de foto si va rugam sa ne transmiteti si voi arhiva de preferat si/sau linkul unde le-ati urcat. Noi le vom urca in paralel si in pagina de facebook sa ne putem tagui. Pentru concursul facut cu F64  asteptam seria voastra de fotografii numarand intre 20 si 30 si in alta arhiva intregul calup. Expozitia foto cu cele mai interesante poze se va desfasura la F64 in perioada 28 mai – 8 iunie.

Articolele din blogurile voastre si presa vor fi puse in pagina de „articole„. Deja au fost urcate primele le asteptam si pe ale voastre.

Obiectele pierdute sau gasite pot fi comunicate in pagina de „obiecte pierdute”

Dupa ce va fi realizat filmul cursei va fi o vizionare cu petrecere dupa. Pana atunci puteti sa-l vedeti pe cel de anul trecut cu mult noroi dand click AICI sau pe cel funny. Filmuletele montate de participanti tot la fel for fi urcate in pagina de video.

Daca mai iesiti cu bicicleta prin padure sau la munte nu uitati sa tineti cont de sfaturile noastre si in special sa purtati casca. Trasele recomadate in pagina de antrenament vor fi intretinute si o parte remarcate.

About sardandaniel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow