Home / Stiri / Alocare numere!

Alocare numere!

Anul acesta plaja alocării numerelor de concurs în funcție de rezultatele fiecăruia din anii trecuți rămâne la numărul de 700. Astfel la start vom avea o aranjare valorica a celor mai buni 700!

BCR (74)

Concurenții care au participat în ultimii 2 ani, cei care au completat formularul online și au achitat taxa de înscriere până la data de 3 mai 2016, ora 15:00 vor primi numerele în ordinea valorică urmând ca așezarea la start a primilor 700 să se facă exact în această ordine*.

Important:   Din data de 3 mai, ora 15:00NU se mai accepta plățile efectuate online cu cardul, iar platile efectuate prin depunere numerar sau transfer bancar in contul Garanti nu se accepta dupa ora 12:00.

Concurenții ar trebui să se asigure că au folosit CNP-ul corect, întrucît sistemul vă identifică după acest număr. În cazul în care există erori de alocare vă rugăm să trimiteți un mail urgent la adresa info@nomadmultisport.ro.

Cei care vor achita ulterior acestei date vor primi numărul de concurs alocat de sistem automat, ceea ce înseamnă poziționarea după cei care au completat formularul și au achitat la timp.

Mai multe detalii cititi aici.

  • Notă: nu sunt luați în calcul cei care au scos un timp de peste 4h.

About Doina.T

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow