Home / Stiri / Chip-urile de cronometrare si numarul maxim de participanti!

Chip-urile de cronometrare si numarul maxim de participanti!

Anul acesta cronometrarea se va realiza cu chip-uri recuperabile si pe traseu vor fi amplasate 5 puncte intermediare cu citire a chip-urilor, unde participantii vor fi filmați. limita_concurenti_prima_evadare

Cele 3000 de chip-uri au si sosit, deci acesta este numarul maxim de posibili inscrisi (de notat ca la categoria Family si Cuplu vor fi 2 chip-uri).

Cronometrajul se face prin intermediul companiei EvoChipcip 2b


Pentru a beneficia de o poziție corectă în clasament vă rugăm să urmați urmatoarele indicații:
Prinderea chip-ului: La înscriere fiecare concurent va primi într-un plic: un chip si o banda cu prindere velcro (arici). Păstrați chip-ul și în dimineața cursei să-l aveți prins bine de gleznă.

Atenție! Să nu uitați să luați chip-ul în ziua concursului!
Cine nu are chip nu va fi cronometrat si nu va apărea în clasamente!!
Este obligatoriu purtarea chip-ului pe tot parcursul competitiei: „No chip = No time” – („Fără chip = fără timp și fără poziție în clasament”).  Nu uitați să aveți chip-ul la glezna de la startul cursei până la finalul ei, când trebuie returnat.

Returnarea chip-ului: Chip-ul este proprietatea companiei EvoChip și are alocat numele si datele voastre. Chip-ul va fi returnat imediat după trecerea liniei de sosire. În caz de abandon acesta va fi lăsat în punctele de control organizatorilor, unde va fi anunțat abandonul. Contravaloarea unui chip pierdut este de 100 Lei.

About sardandaniel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow