Home / Stiri / Clasament si clarificari

Clasament si clarificari

Dragi concurenți,

Ne-ar fi placut sa fie uscat sau sa fi fost mai putin noroi la Prima Evadare 2016. In fiecare an avem diferite dificultati de depasit si acest an a fost unul greu atat pentru participanti si nici pentru organizare.

Felicitari pentru curaj si ne cerem scuze pentru ce nu am putut rezolva.

Prima Evadare 2016

Clasamentul online, in timp real, este un clasament provizoriu în curs de actualizare. Pentru ca am fost nevoiți sa ne adaptam (cu toții, atât concurenți cât și organizatori) la condițiile apărute în timpul concursului, încercăm să facem un clasament real care să-i includă și pe cei care au fost nevoiți să renunțe mai devreme sau au ajuns mai târziu în unele puncte de verificare. Nu vor exista concurenți descalificați.

In timpul ultimelor săptămâni am verificat, curățat, nivelat, pietruit și amenajat traseul. Din cauza ploilor abundente am creat diferite scenarii dar a trebuit să renunțăm la ultima variantă simplificată a traseului de concurs, deviat pe șosea, pentru că nu se putea asigura protecția concurenților în regim de concurs cu circulația parțial deschisă, printr-o intersecție semaforizată. Traseul clasic a fost verificat  sâmbătă și se mai refăcuse, a fost testat și avea iarbă în marea lui majoritate.

Timpul limita comunicat a fost ora 13:00 la Palatul Ghica și celelalte puncte au fost evaluate depinzând de acesta, de starea traseului si dinamica concursului. Acestea au fost corelate cu ploaia anunțată la ora 16:00 și telefoanele pentru evacuarea celor epuizați.

Pentru ca toti concurentii vor figura in clasament in functie de zona si timpul in care au terminat, medaliile si diplomele pot fi ridicate de la Atelier Pinion – www.atelierpinion.ro. Tot acolo puteti lasa si cipurile de cronometrare.

Sunt multe de spus. Povestea evenimentului e lunga iar recomadarile si criticile sunt normale facand parte din joc in fiecare an. Important este cum le directionam constructiv.

Opiniile si sugestiile voastre le asteptam in acest formular www.primaevadare.ro/feedback.

About Doina.T

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow