Home / Stiri / Dacia e noua mașină oficială de la Prima Evadare

Dacia e noua mașină oficială de la Prima Evadare

Avem o veste nouă care ne bucură mult.

Noua mașina oficială și cea mai potrivită pentru evadat în natură cu toate echipamentele sportive în ea, este chiar Dacia. Dacia, mașina noastră națională din ce în ce mai aspectuoasă şi mai potrivită pentru drumurile Primei Evadari așa cum avem definit traseul: “prin păduri și pe drumuri de țară”.

Pe lângă sprijinul clasic oferit pentru eveniment, mașinile Dacia ne vor ajuta să accesăm, verificăm şi pregătim traseul în aceste săptămâni premergătoare cursei.
Un demers în sine este ecologizarea zonelor izolate din traseu unde atat masinile Dacia câti și angajații sunt implicați.
În ziua cursei, deja celebrul Duster va deschide startul și va însoți plutonul, acolo unde traseul o va permite, mai ales în prima parte a acestuia, unde drumurile sunt mai largi, iar viteza plutonului mai mare.

 În ziua cursei, la punctul de sosire din Snagov, publicul va avea ocazia de a descoperi o expoziție a modelelor Dacia în nivelul de echipare Extreme, cu design specific outdoor și echipamente utile pentru activitățile în aer liber. Vor avea acces la clasicele accesorii utile oricărui ciclist – suport pentru biciclete, bidoane, rucsacuri, până la patul care se poate monta rapid si ușor în mașină pentru o relaxare binemeritată după orice cursă solicitantă.

 Nici cei mici care își vor aștepta la sosire părinții, frații sau prietenii nu se vor plictisi – vor avea parte de multă distracție și ateliere dedicate pentru a face primii pași către #kilometrulbine.

About Florian Raducanu

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow