Home / Stiri / Dorna apă și natură – grijă și inspirație pentru viitor

Dorna apă și natură – grijă și inspirație pentru viitor

Apa distribuită în punctele de alimentare, în pachete si la sosire o să fie apa Dorna.
Pe lânga apă concurenții Prima Evadare vor primi bidoane de ciclism facute din materiale bio certificate din produse obținute din trestie de zahăr.

Grija față de mediul înconjurător a făcut întotdeauna parte din identitatea brandului Dorna. În 2014, Dorna a fost primul brand de apă îmbuteliat într-un tip de ambalaj inovator, realizat în proporție de 30% din plante – Plant Bottle. Această lansare a fost completată, de-a

lungul timpului, de eforturi constante de reducere a conținutului de plastic din ambalaje, prin modificări ale sticlei și capacului, pentru ca, în 2020, Dorna să devină prima apă minerală naturală din România disponibilă în rPET – ambalaje realizate 100% din PET reciclat.

Dorna și-a făcut un obicei din a acționa cu grijă și responsabilitate față de natură și in anul 2021 si-a luat un nou angajament pe termen lung începând curățarea râurilor din România cu ajutorul unor dispozitive inovatoare de colectare a deseurilor.

Dorna își propune să își continue pe viitor misiunea pentru o natură mai curată. Însă dincolo de amplasarea unor dispozitive de colectare a deșeurilor, obiectivul Dorna este de a inspira cât mai mulți oameni să participe la mișcarea pentru o natură curată, prin adoptarea unui comportament responsabil față de mediu și însușirea principiilor colectării separate.

Nu uitați să vă hidratați. ❤️

About Florian Raducanu

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow