Home / Stiri / Emotiile Primei Evadari

Emotiile Primei Evadari

Traseul Prima Evadare nu este un traseu pentru copii mai ales in conditiile de ploaie din trecut cand nu erau pietruite zonele sensibile. Totusi cei care-l incercau erau adevarati mici/mari eroi si in filmarea emotionanta de mai jos este unul dintre ei. urmariti mai jos emotiile Primei Evadari.

Il mai tineti minte pe Andrei, care la 5 ani a vrut sa faca traseul Prima Evadare pe ploaie, desi mama lui voia sa-l opreasca?
Il puteti vedea si revedea dupa 7 ani impartasind pe scurt ce a insemnat Prima Evadare pentru el si tatăl lui, Stoian Adrian.

Daca mai aveti povesti emotionante cu ce a insemnat pentru voi PE, le asteptam la foto [@] nomadmultisport.ro.
Multumim Andrei!

Emilian Nedelcu de la Biciclistul.ro a ajuns demult, dintr-o intamplare, la Prima Evadare 2010, cu o bicicleta nepotrivita. A cazut, a suferit mult mai mult decat a reusit sa povesteasca.
De atunci viata lui s-a schimbat, a fost mult mai activa, a facut o platforma de specialitate, a slabit, a partacipat la alergari si la triatloane.
Este un exemplu de cum intamplarea primei participari la Prima Evadare iti poate imbunatatii viata in functie de cum privesti lucrurile.

About Doina.T

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow