Home / Stiri / Evadează din rutina zilnică într-o aventură montană cu Himalaya Travel

Evadează din rutina zilnică într-o aventură montană cu Himalaya Travel

Evadează din rutina zilnică într-o aventură montană cu prietenii de la Himalaya Travel

Evadează din rutina zilnică într-o aventură montană cu Himalaya TravelPrietenii nostri de la Himalaya Travel vin si in acest an la Prima Evadare si vor oferi premii faine pentru categoriile Family.

Înscrie-te la Prima Evadare

Himalaya Travel este o agen╚Ťie de turism activ (tabere ╚Öi ture montane), teambuildinguri ╚Öi evenimente corporate. Echipa noastr─â a prins contur la ├«nceputul anilor 2000 atunci cand am organizat o prim─â tab─âr─â de schi din dorin╚Ťa de a sta cat mai mult timp cu schiurile ╚Öi cl─âparii ├«n picioare. De-a lungul anilor de munc─â, dar ╚Öi de satisfac╚Ťii uria╚Öe, am adaugat ├«n portofoliul nostru tematici legate de sporturile montane pe care le practic─âm noi ├«n╚Öine cu pasiune: mountain-biking-ul, trekkingul, escalada ╚Öi speoturismul.

Am continuat s─â ├«mp─ârt─â╚Öim, an de an, din bucuriile stilului nostru de via╚Ť─â nomad, str├óng├ónd ├«n jurul nostru o comunitate de copii ╚Öi p─ârin╚Ťi pe care i-am inspirat s─â se autocunoasc─â ╚Öi s─â se dezvolte prin tot ce-╚Ťi aduce sportul, muntele, prietenia.

C├ótorva adolescen╚Ťi li s-a ├«ndeplinit visul: ÔÇŁs─â nu se termine niciodat─â vacan╚ŤaÔÇŁ, r─âm├ón├ónd al─âturi de noi la ├«nceput ca ╚Öi instructori juniori, iar mai apoi ca ╚Öi instructori deplini, acredita╚Ťi ca ╚Öi monitori de schi sau ghizi montani ╚Öi al c─âror proces de ├«nv─â╚Ťare continu─â, ca de altfel pentru noi to╚Ťi.

Te așteptăm și pe tine alături de noi, de pe crestele Retezatului și ale Făgărașului până în adâncurile Apusenilor.
Vei schia, pedala ╚Öi te vei c─â╚Ť─âra mai bine. ╚śi vei avea ce povesti nepo╚Ťilor la gura sobei!

Luciana si Echipa HT
ÔÇŁNu ucide dec├ót timpul, nu l─âsa dec├ót urma pa┼čilor t─âi, nu lua dec├ót imaginiÔÇŁ
www.himalayatravel.ro

Evadează din rutina zilnică într-o aventură montană cu Himalaya Travel

About Florian Raducanu

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow