Home / Stiri / Evadează din rutina zilnică într-o aventură montană cu Himalaya Travel

Evadează din rutina zilnică într-o aventură montană cu Himalaya Travel

Evadează din rutina zilnică într-o aventură montană cu prietenii de la Himalaya Travel

Evadează din rutina zilnică într-o aventură montană cu Himalaya TravelPrietenii nostri de la Himalaya Travel vin si in acest an la Prima Evadare si vor oferi premii faine pentru categoriile Family.

Înscrie-te la Prima Evadare

Himalaya Travel este o agenție de turism activ (tabere și ture montane), teambuildinguri și evenimente corporate. Echipa noastră a prins contur la începutul anilor 2000 atunci cand am organizat o primă tabără de schi din dorința de a sta cat mai mult timp cu schiurile și clăparii în picioare. De-a lungul anilor de muncă, dar și de satisfacții uriașe, am adaugat în portofoliul nostru tematici legate de sporturile montane pe care le practicăm noi înșine cu pasiune: mountain-biking-ul, trekkingul, escalada și speoturismul.

Am continuat să împărtășim, an de an, din bucuriile stilului nostru de viață nomad, strângând în jurul nostru o comunitate de copii și părinți pe care i-am inspirat să se autocunoască și să se dezvolte prin tot ce-ți aduce sportul, muntele, prietenia.

Câtorva adolescenți li s-a îndeplinit visul: ”să nu se termine niciodată vacanța”, rămânând alături de noi la început ca și instructori juniori, iar mai apoi ca și instructori deplini, acreditați ca și monitori de schi sau ghizi montani și al căror proces de învățare continuă, ca de altfel pentru noi toți.

Te așteptăm și pe tine alături de noi, de pe crestele Retezatului și ale Făgărașului până în adâncurile Apusenilor.
Vei schia, pedala și te vei cățăra mai bine. Și vei avea ce povesti nepoților la gura sobei!

Luciana si Echipa HT
”Nu ucide decât timpul, nu lăsa decât urma paşilor tăi, nu lua decât imagini”
www.himalayatravel.ro

Evadează din rutina zilnică într-o aventură montană cu Himalaya Travel

About raducanuf

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow