Home / Stiri / Important: Chip-ul de cronometrare pentru Prima Evadare 2018
chip crenometrere prima evadare

Important: Chip-ul de cronometrare pentru Prima Evadare 2018

La fel ca în ediţiile anterioare, şi in 20 Mai 2018 cronometrarea se va realiza cu chip-uri recuperabile, iar pe traseu vor fi amplasate puncte pentru citire acestora, unde participanții vor fi filmați. Categoriile Familie şi Cuplu vor fi câte 2 chip-uri).

Cronometrajul se face prin intermediul companiei ungare EvoChip. Chip-ul de Cronometrare

Pentru a beneficia de o poziție corectă în clasament vă rugăm să urmați următoarele indicații:

Prinderea chip-ului: la înscriere fiecare concurent va primi într-un plic un chip şi o bandă de prindere cu velcro (arici). Păstrați chip-ul și în dimineața cursei să-l aveți prins bine la gleznă. (NU pe ghidon, furcă sau alte locuri).

Atenție! Nu uitați să luați chip-ul în ziua concursului!  Fără chip este imposibilă cronometrarea şi nu veți apărea în clasamente!
Este obligatorie purtarea chip-ului pe tot parcursul competiţiei: „No chip = No time” („Fără chip = fără timp și fără poziție în clasament”).  Vă reamintim să aveți chip-ul la gleznă de la startul cursei până la finalul ei, când trebuie returnat.

Important: Chip-ul de cronometrare pentru Prima Evadare 2018

Returnarea chip-ului: chip-ul este proprietatea companiei EvoChip și are alocat numele și datele

concurentului. Chip-ul va fi returnat imediat după trecerea liniei de sosire. În caz de abandon acesta va fi lăsat în punctele de control ale organizatorilor, unde va fi anunțat și abandonul. Contravaloarea unui chip pierdut este de 100 Lei.

 

About Doina.T

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow