Home / Stiri / Masaj de la Provita la Prima Evadare – 20 Mai 2018

Masaj de la Provita la Prima Evadare – 20 Mai 2018

Masaj de la Provita la Prima Evadare – 20 Mai 2018. Ca in fiecare an, avem masaj pentru concurentii de la Prima Evadare. La cortul Provita,

Masaj de la Provita la Prima Evadare - 20 Mai 2018

de la finis, echipa de fiziokinetoterapie va face masaj terapeutic, stretching, detensionare musculara sau aplicare de benzi kineziologice, in functie de nevoile fiecarui participant.
Una dintre misiunile cele mai importante ale Centrului de Diagnostic și Tratament Provita este de a trata durerea, printr-o abordare multidisciplinară, unică în România. Un rol esențial în acest proces îl are Centrul Provita de Fiziokinetoterapie care promovează conceptul de “Sănătate prin mișcare” – un program educativ menit să atragă atenția că nu orice mișcare însemnă automat și sănătate, dacă corpul nu este pregatit corespunzător.

Masaj de la Provita la Prima Evadare – 20 Mai 2018

“Ne bucurăm să sprijinim această competiție care promovează sportul și mișcarea în aer liber pentru o viață sănătoasă. Totuși, participarea la o competiție care presupune un efort fizic intens, fără ca organismul să fi fost pregătit în prealabil, poate duce la dezechilibre musculo-articulare şi implicit la apariția unor probleme, în special, în zona coloanei vertebrale, a genunchilor sau a gleznelor. Kinetoterapeuții noștri sunt pregătiți să le arate cicliștilor cum să evite accidentările și cum să își crească performanțele.” a declarat  Florentina Moraru, kinetoterapeut în cadrul Centrului de Diagnostic și Tratament Provita.

Masaj de la Provita la Prima Evadare - 20 Mai 2018

About Doina.T

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow