Home / Stiri / Medalia si tricoul Prima Evadare 2016

Medalia si tricoul Prima Evadare 2016

Infiecare an vrem ca fiecare Evadat sa stie ca este special! Vom avea medalii metalice mari pentru TOP 500 si inca 1000 de medalii putin mai mici, dar la fel de importante pentru ceilalti.Medalia si tricoul Prima Evadare 2016

Tricourile de participant din acest an sunt verzi, iar pentru tricourile TOP 100 ne-am gandit sa schimbam culoarea si sa le facem negre :)

Cu siguranță sunteți curioși cum se prezintă traseul după toate aceste ploi. Avem mai multe echipe pe teren care verifică starea traseului. Ei au reușit să-l parcurgă, dar la treceri multiple și pecipitațiile care se anunță se va degrada. Astfel încecăm să introducem variante ocolitoare pentru zonele dificile, vor fi luate măsuri, iar traseul va suferi niște modificări, astfel încât să reușim să micșorăm cât de mult posibil porțiunile mai lungi de noroi.AFIS--anuntare-tricou-SRA-3-2016-PRIMA-EVADARE

Porțiunea din Băneasa, centură și stână vor rămâne neschimbate. Există varianta pe șosea și apoi drum de iarba spre Palatul Ghica, de la Palat este drum de piatra si apoi de iarba spre CP8. Acesta e mai scurt decat drumul clasic.

Ce vrem însă să vă transmitem este că la finish veți fi așteptați cu corturi încălzite, o porție de paste, ceai cald, am mărit numărul de aparate de spălat biciclete, vor exista 8 dușuri, tombolă, premii și bineînțeles multe zâmbete și încurajări din partea noastră și a spectatorilor pentru că la linia de finish vor fi întâmpinați niște EROI!

 

About Doina.T

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow