Home / Stiri / New race in town – Skoda Velo Challenge

New race in town – Skoda Velo Challenge

Duminica 5 iunie in padurea Baneasa va avea loc Skoda Veloo Challenge un concurs de mountain bike pe echipe de cate 4 persoane. Concursul este tip stafeta fiecare concurent parcurgand o bucla de 10 km. Startul, schimbul de stafeta si finishul sunt in acelas loc adica zona de start a Primei Evadari – parcarea Academiei de Politie.

Coorganizatori suntem si noi echipa de la Prima Evadare alaturi de MBike sub forma noului club NoMad Multisport. Incercam sa ne aducem aportul asa incat sa fie un eveniment cat mai aproape de voi.

Concursul este adresat doar amatorilor si are 3 categorii principale: masculin, feminin si mixt dar se vor  face si clasamente pe industrii.

Daca veti fi una din echipele inscrise pana la data de 1 iunie aveti sansa sa castigati prin tragere la sorti 4 biciclete.

Škoda Velo Challenge insumeaza o serie de trei evenimente (o competitie, un expo de biciclete si un after-party) ce se vor desfasura pe parcursul zilei de duminica, 5 iunie 2011, astfel incat iubitorii mersului cu bicicleta sa se poata bucura pe deplin de o zi dedicata lor.

Toate celelalte detalii le puteti gasi pe site-ul activeromania.ro

About sardandaniel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow