Home / Noutăți Trasee Prima Evadare 2017

Noutăți Trasee Prima Evadare 2017

Spunem trasee pentru că în acest an vor fi pregatite în paralel 2 trasee, unul pentru varianta uscata de vreme și unul pentru varianta udă. Conform planului traseul pentru varianta udă va avea sub 10% teren posibil vulnerabil.
Ambele se suprapun în prima parte unde vor avea loc lucrări de pietruire așa încat aceasta să poată fi practicabilă pe orice timp de vreme, să le marcăm, folosi, menținem și întreținem permanent tot timpul anului la fel ca pe cele de la Viscri/TBT Race.

Se vor introduce 3 poteci noi. O potecă alternativă araturii deja clasice, o poteca cu o trecere cu podeț de lemn peste raul Vlăsiei, potecă care are o coborare puțin mai abruptă și apoi urcare ușoară.
Ultima sectiune care este în lucru este o traversare printr-o fortificație. Această secțiune o vom comunica separat cand va fi gata și testată.
Momentant traseul e perfect uscat, marcat și se anunta un weekend tocmai bun de iesit în natură. Daca sunteti la inceput de sezon puteti face doar prima parte pana la Balotesti (CP7 sau CP8) si inapoi sau a doua parte de la Palatul Ghica la Snagov si inapoi conform sfaturilor


Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow