Home / Plimbare stiințifică pentru intelegerea si explorarea naturii

Plimbare stiințifică pentru intelegerea si explorarea naturii

Tură stiințifică pentru intelegerea si explorarea naturii

Aceasta tura se adreseaza copiilor peste 6 ani si adultilor. 19 mai 2024
Este un tur extraordinar cu povesti despre natura palpabila cu interconectarea dintre specii intr-un mod ce te captivează indiferent de vârstă. Informațiile te surprind la fiecare pas și este un mod de reconectare al copiilor si adultilor cu natura.
Turul este adresat familiilor care dupa ce au sustinut participantii Prima Evadare vor sa faca si alte activităti în timpul zilei petrecute la Snagov, impreuna.

Durează o oră si jumătate excursia în apropierea zonei de finish
Numarul maxim de participanti este de 20
Va puteti inscrie in formularul de mai jos.
In cazul in care cineva nu se prezinta se accepta si la fata locului.
Locul de plecare este de lângă scena de la finish.
Primul tur este intre 13 si 14:30
Turul doi este intre 15 si 16:30

Ghizi vă sunt Andrei și Roxana de la Wild Fun: sunt doi biologi pasionați de educația în natură, care lucrează de peste 10 ani cu copii și adulți, fiind specializați în a descoperi și explica, pentru orice vârstă, micile detalii discrete care arată cum funcționează un ecosistem și poveștile individuale ale organismelor care îl locuiesc, cu scopul de a aduce oamenii mici și mari mai aproape de sălbăticie, de a stimula respectul pentru celelalte organisme și a stimula fascinația pentru interacțiunile naturale care ne înconjoară.

“Proiectul WildFun a început din nevoia de a reconecta copiii și adulții cu natura. Ne-am propus să folosim cunoștințele personale de biologie, ecologie, geografie și bushcraft pentru a oferi un spațiu sigur și distractiv în mediu natural, ca alternativă la oraș și ca mod de a conștientiza impactul speciei umane asupra naturii, dar și al explorării acesteia asupra dezvoltării minții și corpului uman.
Activitățile noastre sunt mereu centrate pe natura sălbatică. Oferim ture ghidate în diferite tipuri de ecosisteme, arătând elemente și interacțiuni altfel ascunse ochiului neantrenat. Încurajăm și mediem interacțiunea senzorială cu organismele și obiectele întâlnite și creăm structuri pentru joacă din materiale disponibile în ecosistemele vizitate, educând asupra minimizării impactului negativ al acțiunilor noastre.”

 

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow