Home / Scientific walk to understand and explore nature

Scientific walk to understand and explore nature

Tur─â stiin╚Ťific─â pentru intelegerea si explorarea naturii

Aceasta tura se adreseaza copiilor peste 6 ani si adultilor. 19 more 2024
Este un tur extraordinar cu povesti despre natura palpabila cu interconectarea dintre specii intr-un mod ce te captiveaz─â indiferent de v├órst─â. Informa╚Ťiile te surprind la fiecare pas ╚Öi este un mod de reconectare al copiilor si adultilor cu natura.
Turul este adresat familiilor care dupa ce au sustinut participantii Press Evadare vor sa faca si alte activităti în timpul zilei petrecute la Snagov, impreuna.

Durează o oră si jumătate excursia în apropierea zonei de finish
Numarul maxim de participanti este de 20
Va puteti inscrie in formularul de mai jos.
In cazul in care cineva nu se prezinta se accepta si la fata locului.
Locul de plecare este de lângă scena de la finish.
Primul tur este intre 13 one 14:30
Turul doi este intre 15 one 16:30

Ghizi v─â sunt Andrei ╚Öi Roxana of the Wild Fun: sunt doi biologi pasiona╚Ťi de educa╚Ťia ├«n natur─â, care lucreaz─â de peste 10 ani cu copii ╚Öi adul╚Ťi, fiind specializa╚Ťi ├«n a descoperi ╚Öi explica, pentru orice v├órst─â, micile detalii discrete care arat─â cum func╚Ťioneaz─â un ecosistem ╚Öi pove╚Ötile individuale ale organismelor care ├«l locuiesc, cu scopul de a aduce oamenii mici ╚Öi mari mai aproape de s─âlb─âticie, de a stimula respectul pentru celelalte organisme ╚Öi a stimula fascina╚Ťia pentru interac╚Ťiunile naturale care ne ├«nconjoar─â.

ÔÇťProiectul WildFun a ├«nceput din nevoia de a reconecta copiii ╚Öi adul╚Ťii cu natura. Ne-am propus s─â folosim cuno╚Ötin╚Ťele personale de biologie, ecologie, geografie ╚Öi bushcraft pentru a oferi un spa╚Ťiu sigur ╚Öi distractiv ├«n mediu natural, ca alternativ─â la ora╚Ö ╚Öi ca mod de a con╚Ötientiza impactul speciei umane asupra naturii, dar ╚Öi al explor─ârii acesteia asupra dezvolt─ârii min╚Ťii ╚Öi corpului uman.
Activit─â╚Ťile noastre sunt mereu centrate pe natura s─âlbatic─â. Oferim ture ghidate ├«n diferite tipuri de ecosisteme, ar─ât├ónd elemente ╚Öi interac╚Ťiuni altfel ascunse ochiului neantrenat. ├Äncuraj─âm ╚Öi mediem interac╚Ťiunea senzorial─â cu organismele ╚Öi obiectele ├«nt├ólnite ╚Öi cre─âm structuri pentru joac─â din materiale disponibile ├«n ecosistemele vizitate, educ├ónd asupra minimiz─ârii impactului negativ al ac╚Ťiunilor noastre.ÔÇŁ

 

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow