Home / Stiri / Prima Evadare si celelalte curse NoMad din 2018

Prima Evadare si celelalte curse NoMad din 2018

S-au deschis înscrierile la Prima Evadare 2018. Anul acesta Prima Evadare are ediția aniversară de 10 ani.

Zece ani în care ciclismul românesc s-a schimbat în bine.
E al 10-lea an în care numărul concursurilor de ciclism a explodat odata cu vizibilitatea acestora, cu numărul echipelor, cu numărul participanților sau a iubitorilor de sport în aer liber.
Nivelul organizării a crescut și el peste nivelul țarilor învecinate de unde și prezența reprezentanților lor.

Unele concursuri nu sunt doar întreceri specifice, ci un festival ca să reamintească bucuria sportului, nu doar încrâncenarea și să confere un mediu plăcut comunității sau noilor veniți.
Sunt 10 ani în care prin intermediul acestor evenimente independente a început să crească natural cultura sportivă outdoor în România.

La a 10-a ediție vor fi mai multe noutăți pe care le vom anunța treptat. Una va fi clasamentul general pe 10 ani a celor care s-au bucurat și suferit alaturi de noi pe acest drum spre pădurile și lacurile din nord. Dacă aveți idei puteți să ne scrieți, cum ați facut-o de fiecare dată.
Site:           www.primaevadare.ro
Facebook: www.facebook.com/primaevadare

Transilvania Bike Trails Race (TBT Race)
Pregatiți-vă vacanța în săptămâna aceea. Ca de obicei începând de miercuri, fiecare zi va avea programul ei. TBT Race devine ușor, ușor, un festival care pe lângă concurs și ieșirile cu bicicleta va crește activitățile educative, tradiționale, culinare, culturale și istorice legate de zona și de viața la țară. Sit Natura 2000, cu atâtea biserici fortificate și cetăți protejate UNESCO, cu atâta încărcătură istorică, e locul perfect pentru o minivacanță activă în august.
Campingul amenajat special în săptămâna aceea, în poienița din varful dealului va avea condiții și mai bune. Oricum numărul locurilor de cazare la pensiuni a crescut și avem Sighișoara aproape.
Anul acesta o sa introducem a 3-a distanță așa încât să poată participa și copiii și ceilalți membri ai familiei.
Pentru această prima evadare la deal ne pregatim pentru 1300 de participanți.

Site:           www.tbtrace.ro
Facebook: www.facebook.com/tbtrails/

Urban Road Race si MTB Race din cadrul BikeFest
Ocazia unica sa concurezi pe soselele din centrul capitalei, in jurul Casei Poporului si chiar prin curtea ei, pe un traseu cu diferenta de nivel si destul de tehinc pentru partea de sosea si usor pentru cursa de MTB. Si aici au fost aproximativ 1000 de inscrisi. Pentru 2018 am dimensionat concursul la 1200 de participanti.
Concursurile fac parte din BikeFest, festival organizat de Green Revolution.

Site:           www.bikefest.ro
Facebook: www.facebook.com/BikeFestRomania

MoonTimeBike
Un alt concurs devenit clasic si asteptat la final de sezon. Are formatul Cross Country Olympic. Se desfășoară noaptea la lumina reflectoarelor și frontalelor. Va avea și el cateva îmbunătățiri și vor fi adaugate si alte concursulețe.
Nu vor lipsi transmisiile Video Live cu care v-am obișnuit.

Site:            www.moontimebike.ro
Facebook:  www.facebook.com/MoonTimeBike

Momentan atat. Revenim cu detalii și vă dorim succes la plănuit vara.

S-au deschis înscrierile la Prima Evadare 2018. Anul acesta Prima Evadare are ediția aniversară de 10 ani. Zece ani în care ciclismul românesc s-a schimbat în bine.

About sardandaniel

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow