Home / Regulament Extragere Premii

Regulament Extragere Premii

REGULAMENT PENTRU ATRIBUIREA  ALEATORIE DE PREMII OFERITE DE SPONSORI    

PRIMA EVADARE 2017

Prima Evadare este un concurs international de ciclism offroad organizat sub acordul Federatiei Nationale de specialitate (FRC), al carui scop principal este promovarea unui mod de viata sanatos prin practicarea sportului in aer liber.

Organizarea in cadrul concursului a unei actiuni de atribuire aleatorie de premii oferite de parteneri se face la initiativa lor, pe baza obiectelor puse la dispozitie de acestia, transferul bunurilor realizandu-se intre cele doua parti, fara implicarea legala a organizatorului.

Orice plangere, reclamatie asupra produselor atribuite in cazul acestei actiuni distincte se adreseaza exclusiv partenerului, organizatorii concursului de ciclism Prima Evadare fiind exonerati de orice responsabilitate.

Organizatorii concursului asigura doar cadrul necesar desfasurarii acestei actiuni si se asigura ca pariticipantii la concurs pot sa ridice acest talon care le ofera posibilitatea de a participa la actiunea de atribuire a premiilor oferite de parteneri, in conditia in care are inscrierea valabila la concurs conform regulamentului concursului publicat pe site, care presupune, dar nu se limiteaza la completarea formularului de inscriere, prezentarea documentelor de identificare si cu conditia ca participantul sa fie prezent la fata locului

Talonul se primeste de catre toti concurentii care au indeplinit conditiile de mai sus. Participarea la actiunea de atribuire se face prin completarea spatiilor libere de pe talon cu numele concurentului si numarul de concurs si plasarea acestuia in urna aflata ca de obicei la scena. Taloanele completate ilizibil nu vor fi luate in considerare, fiind declarate nule. Concurentul este singurul raspunzator pentru numele inscris pe talon, fiind interzisa completarea cu alt nume si/sau alt numar de concurs.

Nu pot participa la aceasta actiune persoanele care fac parte din echipa de organizare, angajatii partenerului care ofera premiile, voluntarii din echipa de organizare, sotul/sotia sau rudele de gradul I al persoanelor mai sus mentionate.

Locul desfasurarii: Complexul Astoria Snagov pe scena de premiere, conform programului, la ora 16 prima parte, la ora 18 a doua.  Organizatorul are dreptul de a face modificari in cazul programului daca apar elemente neprevazute.

Premiile sunt anuntate pe intrernet sau aduse direct la fata locului de parteneri sau oricine vrea sa ofere ceva.

Pentru un talon, se poate primi un singur premiu.

Prezentul regulament in forma simplificata va fi adus la cunostiinta concurentilor la microfon pe timpul concursului.

Extragerea din urna a taloanelor castigatoare se va face la orele si la locul prevazut mai sus, in prezenta concurentilor. Se vor alege una sau mai multe persoane din public care va/vor efectua extragerea. Pentru a putea fi declarat beneficiar al premiului, concurentul trebuie sa fie prezent in public la extragere si sa se prezinte pe scena cand este chemat. Concurentii se vor identifica prin numarul de concurs si/sau nume. Eventualele contestatii se pot face doar la fata locului.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow