Home / Stiri / Ridicarea pachetului de concurs-Prima Evadare 2019
pachet inscriere prima evadare 2014

Ridicarea pachetului de concurs-Prima Evadare 2019

Ridicare pachete de înscriere!Începând de joi, 16 Mai 2019 ora 18:30 sunteți așteptați la Caro City Resort pentru ridicarea pachetului de înscriere. Hotelul se află la adresa: Bd. Barbu Vacarescu nr. 164A, Bucuresti DIRECTII

Intrarea principală în curte este ACEASTA

Citeste aici programul Prima Evadare!

Cum se ajunge:

  • BICICLETA: cam de oriunde, urmărind harta alăturată.
  • AUTOBUZ: Nr.605 Stația Muzeul Aviației;
  • METROU: Coborâți la stația de metrou Aurel Vlaicu, traversati Calea Floreasca, faceți dreapta pe Bd. Barbu Vacarescu, mai mergeti pe jos aproximativ 1 Km (10 minute) si pe partea stanga este situat hotelul Caro. Vezi schita din foto dreapta.
  • MASINA: urmarind harta de mai sus.

Hotelul este prevazut cu o parcare, spatii verzi de relaxare si restaurant. Parcarea este gratuită primele 30 min, dupa care 6lei/ora. Tot aici o să puteți merge la cortul de Veloservice Renault, pentru ultimele reglaje ale bicicletei.

Hotel Caro

Important! Ghișeele vor fi așezate în ordinea alfabetică a numelui de familie. Dacă la completarea formularului ați inversat Numele și Prenumele, înainte să vă așezați la coadă vă rugăm să verificați pe site.

Ridicarea pachetelor se va face conform cu programul de mai jos:

15 mai, Miercuri
12:00 – Platile online cu cardul sunt oprite si NU se mai accepta platile efectuate prin banca (transfer, depunere numerar)

16 mai, Joi
18:30 – 21:00 – Inscrieri și ridicarea pachetului de participare atat pentru cei inscrisi online, cat si pentru cei care vin sa se inscrie direct la CARO City Resort (Bd. Barbu Vacarescu nr. 164A, Bucuresti);

17 mai, Vineri

9:00 – Inchiderea inscrierilor online.
18:30 – 21:00 – Inscrieri și ridicarea pachetului de participare atat pentru cei inscrisi online, cat si pentru cei care vin sa se inscrie direct la CARO City Resort (Bd. Barbu Vacarescu nr. 164A, Bucuresti);

18 mai, Sâmbăta
11:00 – 16:00 – Ultimele inscrieri fizice și ridicarea pachetului de participare atat pentru cei inscrisi online, cat si pentru cei care vin sa se inscrie direct la CARO City Resort (Bd. Barbu Vacarescu nr. 164A, Bucuresti);

19 mai, Duminica

Notă: De reținut faptul că în ziua concursului ridicarea pachetelor nu va fi posibilă.

După ridicarea pachetului vă rugăm să verificați încă o data dacă numărul de concurs primit, corespunde cu numărul de concurs alocat în lista de pe site. Dacă exista vreo nepotrivire vă rugăm să ne anunțați cât mai curând posibil pe adresa de email: info @nomadmultisport.ro.

Concurenții din provincie care nu îşi pot ridica personal pachetul, pot completa declaraţia pe proprie răspundere, iar pentru ridicarea pachetului se poate prezenta un prieten cu declarația în original sau copie însoțită de  o copie xerox a buletinul concurentului.

About Doina.T

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow