Home / Sportive

Sportive

Prietenii noștri de la Himalaya Travel au o surpriză pentru cei mici la Prima Evadare din 19 mai 2024.

Inscrierile se fac online si in limita locurilor disponibile la fața locului, cu cel puțin 15 minute înainte de plecarea în traseu. Va asteptam sa va inscrieti la cortul Himalaya Travel din zona de finish de la Snagov. Participarea este gratuita! 19.05.2024

Traseu tematic cu bicicleta fără pedale (3-5 ani) 12:30-13:30

Traseul tematic cu bicicleta fără pedale pentru copiii de 3-5 ani este un eveniment adaptat pentru a încuraja îndemânarea, atenția și bucuria de a merge pe bicicletă, fără a pune accent pe competiție. Traseul este proiectat pentru a fi sigur și distractiv, cu scopul de a ajuta copiii să se acomodeze cu utilizarea bicicletei și să se bucure de experiență.

Inscrie-te

Detaliile traseului:
Traseul are o zonă de start și o zonă de finish, cu distanță scurtă între ele, pentru a se potrivi nivelului de abilitate al copiilor mici.
Pe traseu sunt marcate câteva provocări ușoare, cum ar fi trecerea prin jaloane, urmărirea semnalizărilor sau ocolirea obstacolelor mici.
Obiectivul traseului este de a le oferi copiilor o experiență plăcută și sigură, fără presiunea competiției.
Regulile evenimentului:
Traseul poate fi parcurs de un singur biciclist sau de mai mulți, dar succesiv, pentru a evita aglomerarea și pentru a asigura atenția și îndemânarea necesare.
Fiecare copil trebuie să poarte cască
Personalul supraveghetor va asista copiii la pornire și pe parcurs, oferind ajutor și asigurându-se că toate regulile de siguranță sunt respectate.

Ștafeta de alergare (3-5 ani) 14:00-15:00

Inscrie-te

Ștafeta de alergare pentru copii de 3-5 ani cuprinde o cursă de alergare pe un traseu cu obstacole, inclusiv secțiuni de aruncare la țintă. Este un eveniment gândit pentru a fi distractiv și plin de energie, unde copiii își pot folosi abilitățile fizice și pot colabora în echipă. Toți participanții sunt încurajați să participe cu entuziasm și să se bucure de activitate, indiferent de rezultatul final.

Formatul evenimentului:
Organizăm patru culoare de alergare paralele, fiecare cu maxim 6 copii. Fiecare echipă își alege un lider sau un ordonator.
Traseul conține segmente de alergare și obstacole, cum ar fi aruncarea la țintă, trecerea prin cercuri sau săriturile peste bariere joase.
Copiii aleargă pe rând, completând întregul traseu și predau ștafeta următorului membru al echipei.

Regulile cursei:

La semnalul de start, primul copil din fiecare echipă începe să alerge pe culoarul său.
Copiii trebuie să navigheze prin obstacole, iar în zona de aruncare la țintă, trebuie să arunce obiectul pentru a avansa.
După finalizarea traseului, batonul de ștafetă este predat următorului copil, care continuă cursa.
Echipa câștigătoare este cea care termină cursa cel mai repede și trece de toate obstacolele cu succes.

Jocuri interactive pentru copii 16:00-18:00

Inscrie-te

16:00-16:45 „Liliacul și Țânțarul” (copii mai mari de 4 ani)- În acest joc, un copil este ales să fie „liliacul” și poartă o eșarfă pentru a fi legat la ochi. Restul copiilor formează „peștera” ținându-se de mâini și mișcându-se încet în jurul „liliacului”. Unul dintre copii, desemnat „țânțarul”, va scoate sunete ușoare pentru a ghida „liliacul”. Misiunea „liliacului” este să prindă „țânțarul” folosindu-se doar de auz. Este un joc care dezvoltă simțurile și coordonarea.
16:00-16:45 „Patru pe un rând” (copii mai mari de 7 ani) este un joc similar cu „X și 0”, dar cu un format mai mare, jucat pe o machetă desenată pe jos. Este un joc pentru cel puțin doi jucători, în care obiectivul este de a obține patru semne consecutive pe orizontală, verticală sau diagonală.
17:00-17:45 „Olimpiada Himalaya Travel” (copii mai mari de 7 ani) . Acesta este un traseu cu diferite probe creative, fiecare menită să stimuleze abilitățile fizice și creativitatea. Copiii vor parcurge un circuit care include următoarele provocări:
Burlanele: Trecerea printr-un tunel creat din materiale flexibile.
Cercurile: Sărituri prin cercuri amplasate pe podea.
Mima: Imitarea anumitor gesturi sau acțiuni pentru ca ceilalți să ghicească.
Mlaștina: Traversarea unei zone imaginare, evitând anumite puncte care reprezintă „mlaștină”.

Trasee tematice pentru micii exploratori la Prima Evadare 2024

Trasee tematice pentru micii exploratori la Prima Evadare 2024

Trasee tematice pentru micii exploratori la Prima Evadare 2024

Trasee tematice pentru micii exploratori la Prima Evadare 2024

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow