Home / Stiri / Transmisia TV Live Prima Evadare 2017

Transmisia TV Live Prima Evadare 2017

Una din provocarile echipei de organizare de la Prima Evadare 2017, a fost transmisia live a cursei, de la start, de pe traseu si finish.

A fost o evolutie naturala dupa ce in 2016 a fost facuta transmisia live la finish cu Transmisia TV Live Prima Evadare 2017cateva interviuri de referinta.
Cursa a fost comentata pe tot parcursul ei de Memo/Sebastian Vranceanu, iar interviurile de la start au fost facute de Ciprian Muntele.

Pe toate canalele folosite, facebook Prima Evadare, pagina de web si pagina Renault au fost peste 50 de mii de vizualizari.
Au fost folosite atat camere statice, cat si mobile, s-a transmis din elicopter, din drona, de pe masina de deschidere. Comentariul lui Memo este extraordinar si aduce detalii pe care putini le stiu, si e placut sa-l urmaresti chiar daca ai participat la concurs. Interviurile atat de la start cat si de la finish sunt placut de urmarit.

Desi nu toate au iesit asa cum am planuit, e o premiera in Romania fiind primul concurs tansmis Live in forma aceasta.
In acelasi timp e un test pentru ce se va intampla la anul in editia aniversara de 10 ani.
La anul planuim sa imbunatatim si sa transmitem din mijlocul plutonului, din fiecare punct de verificare din fiecare zona interesanta si sa folosim mai multe camere care insotesc plutonul.

Puteti revedea transmisia oricand pe pagina de facebook Prima Evadare sau in linkurile de mai jos:

About sardandaniel

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow