Home / Traseu / Update Traseu 2018

Update Traseu 2018

3 Aprilie 2018
Dupa ce s-au topit zapezile traseul de vreme umeda arata foarte bine cu 2-3 mici exceptii.

– inainte de traversarea centurii Bucuresti a fost furat un cablu subteran de la vechile forturi si au stricat drumul pentru 200 de metri. Se poate ocoli pana-l refacem pe calea ferata unde nu circula trenul.
– Daca treceti prin fort podurile facute peste santul de aparare au apa la limita si dupa ele iar este o portiune de apa.
– 200 de metri inainte de crocodili s-a trecut cu jeepul si sunt niste urme de masini mai neprietenoase.

Traseul din 2018 va fi o combinatie intre cel clasic si varianta aproape complet pietruita pentru vreme rea.
Si anul acesta facem lucram la poteci sa le continuam si pietruim atat pe varianta clasica cat si pe cea de ploaie asa incat sa avem un traseu permanent, tot timpul anului, cu marcaje directionale, borne pentru distanta si denumirilie segmentelor tematice.
Traseul Prima Evadare, alternativele si ce tip de poteci sunt:


Descrierea din 2017 a traseului pregatit pentru vreme rea asa incat daca mai iesiti sa alegeti alternativele portrivite.

Track-ul pentru 21 mai 2017 este

Startul concursului se dă în București și pe o distanță de aproximativ 55km se parcurg zone din vechii codri ai Vlăsiei, pajiști, câmpuri, lacuri, sate și locuri istorice, sosirea fiind pe malul lacului Snagov. Traseul este marcat și accesibil, înainte de concurs vă recomandăm antrenament – cel puțin 2 ieșiri mai lungi pe teren accidentat (drumuri forestiere sau de câmp).

Statistica potecilor pentru fiecare tip de traseu ales. Practic pentru vreme rea sunt doar 15% poteca nepietruita de padure in 4 segmente (La Mistreti – Baneasa – 1km, La Crocodili – 1,2km, Inainte de CP9-700m, Ultima padure 5km)

Ca în fiecare an, Clubul Sportiv NoMad Multisport va organiza o recunoaștere, o ocazie bună pentru pedalat și socializare.

Traseul Prima Evadare marcat cu banda portocalie CST

La Prima Evadare am standardizat un sistem dublu de marcaj: cu banda si cu sageti roz si X-uri. Banda “CST” legată în copaci confirmă traseul, este pusă mai rar acolo unde nu ai alte opțiuni și imediat după falsele ramificații. Banda roșu/alb marchează schimbarea de direcție și e amplasată pe partea în care se va face schimbarea de direcție. Săgeata indică direcția, iar X-ul drumul gresit si interzis. În caz de rătăcire te întorci la ultimul marcaj. Atentie câte odată anumite marcaje pot fi furate.

 

 

Traseul concursului Prima Evadare pe Bikemap:

Varianta 3 de perioada umedă medie
(Are 50km. Nu include fortul, nu include linia de piatra de langa fort, include podetul CP7 Balotesti. Scurteaza CP8 pe linia de piatra)

Varianta ideală standard cu Fortul inclus
(Include fortul, poteca noua alternativa a zonelor vechi arate, include podetul CP7)

 

Spectatorii, familia și prietenii vă pot aștepta în unele intersecții cu drumuri publice: Start, CP1, CP3, CP4, CP5, CP6, CP 7, Sosire – Complex Astoria.

Variante întoarcere cu evitarea DN1:

 

Traseu

Traseu

 

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow