Update Traseu 2018"/>
Home / Update Traseu 2018

Update Traseu 2018


 

-Update 14 aprilie
Traseul arata foarte bine.
Sunt cateva zone mici alterate si o sa continuam sa lucram la ele.

-Update dupa zapada
La o saptamana dupa zapada:

Informatii generale despre traseu

Traseul din 2018 va fi o combinatie intre cel clasic si varianta aproape complet pietruita pentru vreme rea.
Si anul acesta facem lucram la poteci sa le continuam si pietruim atat pe varianta clasica cat si pe cea de ploaie asa incat sa avem un traseu permanent, tot timpul anului, cu marcaje directionale, borne pentru distanta si denumirilie segmentelor tematice.
Traseul Prima Evadare, alternativele si ce tip de poteci sunt:


Descrierea din 2017 a traseului pregatit pentru vreme rea asa incat daca mai iesiti sa alegeti alternativele portrivite.

Track-ul pentru 21 mai 2017 este

Startul concursului se dă în București și pe o distanță de aproximativ 55km se parcurg zone din vechii codri ai Vlăsiei, pajiști, câmpuri, lacuri, sate și locuri istorice, sosirea fiind pe malul lacului Snagov. Traseul este marcat și accesibil, înainte de concurs vă recomandăm antrenament – cel puțin 2 ieșiri mai lungi pe teren accidentat (drumuri forestiere sau de câmp).

Statistica potecilor pentru fiecare tip de traseu ales. Practic pentru vreme rea sunt doar 15% poteca nepietruita de padure in 4 segmente (La Mistreti – Baneasa – 1km, La Crocodili – 1,2km, Inainte de CP9-700m, Ultima padure 5km)

Ca în fiecare an, Clubul Sportiv NoMad Multisport va organiza o recunoaștere, o ocazie bună pentru pedalat și socializare.

Traseul Prima Evadare marcat cu banda portocalie CST

Traseu Prima Evadare

La Prima Evadare am standardizat un sistem dublu de marcaj: cu banda si cu sageti roz si X-uri. Banda “CST” legată în copaci confirmă traseul, este pusă mai rar acolo unde nu ai alte opțiuni și imediat după falsele ramificații. Banda roșu/alb marchează schimbarea de direcție și e amplasată pe partea în care se va face schimbarea de direcție. Săgeata indică direcția, iar X-ul drumul gresit si interzis. În caz de rătăcire te întorci la ultimul marcaj. Atentie câte odată anumite marcaje pot fi furate.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow