Home / Update Traseu 2023

Update Traseu 2023

Această pagină se modifică dinamic si aici anunțăm starea traseului si variantele posibile pentru cei care ies inainte sau care sunt interesati.

Traseul de baza ramane acelasi asa cum este prezentat in harta de mai jos, cu variantele lui. In paralel pregatim si alte variante atat pentru concurs cat si pentru reteaua de trasee Nomad-Trails.

In acest moment este mai usor practicabila partea a doua a traseului incepand de la Dimieni pe varianta de langa calea fereata (vedeti optiunile in pagina Nomad-Trails).
In prima parte a traseului trebuie trecuta centura si mai avem de pietruit, si de strans deseuri in Otopeni si Tunari. In schimb tocmai am terminat de curatat fortul si mai sunt doar mici ajustari (de refacut podul si marit potecile)
Pe varianta clasica, adica dupa aeroport pe camp, ne intersectam cu centura noua a capitalei si acolo avem toata sustinerea Ministerului Transporturilor si a constructorului pentru o traversare si amenajare corespunzatoare în cazul in care folosim aceasta variantă.
Avem discutii cu autoritatile pentru curatarea si amenajarea zonei Tunari si Otopeni. Dupa Dimieni si dupa Palatul Ghica traseul e superb si are mici modificari care pot fi urmate cu usurinta pana la Snagov.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow