Home / Stiri / Vesti bune

Vesti bune

 Astăzi, miercuri, 10 mai, a avut loc o întâlnire la sediul Romsilva, între reprezentanții Romsilva, Romsilva Ilfov, Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor și organizatorii concursului de ciclism MTB Prima Evadare.

Această întâlnire a avut ca scop buna organizare a evenimentului și rezolvarea diferendelor apărute în ultimul timp, obținându-se, în final, suportul și implicarea tuturor părților pentru un eveniment reușit.

Apreciem deschiderea și colaborarea Romsilva și a Ministerului Mediului, colaborare care se va materializa și printr-un nou protocol semnat pentru organizarea evenimentului și pentru intenția de a crea trasee permanente pentru comunitățile locale.

Deasemenea a fost discutat și subliniat, de toată lumea prezentă, aspectul social al pădurilor din București și Ilfov și importanța folosirii acestora și în scop recreativ de către localnici.

Maine, joi, 11 mai, orele 17, ministrul mediului Tánczos Barna o sa parcurgă pe bicicletă timp de 2 ore o secțiune din cele mai frumoase părți ale traseului Prima Evadare.

Ne vedem la start! ❤️

Vesti bune

 

 

Participants compete during the Prima Evadare in Bucharest, Romania on May 10, 2015

 

 


 


 

 

 

Foto David George (y)

 

 

About sardandaniel

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow