Home / Stiri / Vöslauer Mineralwasser

Vöslauer Mineralwasser

Avem un nou partener, unul deosebit.

Pentru ca ne-am gandit la voi impreuna cu Vöslauer Mineralwasser concurentii si voluntarii maratonului Prima Evadare vor beneficia pe toata durata concursului de apa minerala Vöslauer.

Apa Vöslauer este recomandată pentru sportivii de performanţă si oamenii activi ca voi datorită conţinutului ridicat de calciu şi magneziu.

Inainte de start fiecare concurent va primi o sticla de apa minerala Vöslauer de 0,75L speciala cu capac sport pentru hidratare rapida, care se potriveste fix in suportul de la bicicleta.

Realimentarea se va face si in alte 3 zone: la castelul Ghica, intre paduri si la finish.

––-

Vöslauer Mineralwasser AG este lider de piaţă în segmentul apelor minerale din Austria.

Apa minerală naturală Vöslauer se extrage din izvoare de adâncime de la 660m, straturile geologice acţionând ca un filtru natural asigurând astfel puritatea şi calitatea apei, aceasta nefiind supusă influenţelor negative ale poluării mediului înconjurător.

Apa minerală naturală plată Vöslauer se poate folosi la prepararea alimentaţiei pentru nou nascuti şi este indicată pentru o alimentaţie săracă în sodiu.

Datorită conţinutului ridicat de calciu şi magneziu, este o apă recomandată şi pentru sportivii de performanţă.

Apa minerala Voslauer Sport0,75L:

Datorită sticlei practice cu sportcap si a continutului optimal de oligoelemente şi substanţe minerale, Vöslauer Sport este apa ideală pentru sportivi.

La efort fizic, corpul pierde minerale si microelemente, refacerea acestora se obtine repede prin hidratarea cu apa minerala Vöslauer.

Vöslauer se distribuie la nivel national in Romania in toate retelele importante de tip supermarket, hypermarket si Cash&Carry.

About Doina.T

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow