Home / Stiri / Alocare numere și aranjarea la Start 2015!

Alocare numere și aranjarea la Start 2015!

Alocarea numerelor de concurs si aranjarea la Start - Prima EvadareAranjarea la start:

Concurentii care au participat in ultimii 2 ani, reinscrisi si platiti pana la data de 5 mai 2015, ora 17:00 vor primi numerele in ordine valorica urmand ca asezarea la start a primilor 500 se se faca exact in aceasta ordine.

Ce inseamna acest lucru?

Participantilor li se ia cel mai bun timp din ultimi doi ani de la Prima Evadare si se va face un clasament dupa care se aloca numerele. Se ia cel mai bun timp chiar daca s-a participat un singur an.
Alocarea primelor 500 de numere de concurs se va face in functie de rezultatele obtinute la Prima Evadare 2013 si 2014 Ex. Daca sunteti pe locurile 700 sau 701, dar 250 de anul trecut nu s-au inscris si nu au platit puteti fi in primii 500 de anul acesta in ordinea voastra valorica. Insa, ca sa putem face acest lucru corect si eficient, va rugam sa completati formularul online pana in data de 5 mai, ora 17:00 si achitati taxa de participare (cu cardul sau la Veloteca). Avandu-va in sistem va putem aloca numarul cat mai aproape de experienta fiecaruia.

Cei care se vor achita ulterior acestei date vor primi numarul de concurs alocat de sistem automat, ceea ce inseamna pozitionarea dupa cei care au completat formularul si achitat la timp.

In cazul in care nu ati mai participat pana acum la Prima Evadare, dar aveti experienta in ciclism montan si doriti sa fiti inclusi in plutonul cu primii 500 la start, sunteti rugati ca pana in data de 5 mai sa achitati taxa si sa trimiteti la adresa info [at] nomadmultisport.ro dovada clasarii voastre in primii 10% din clasamentul general in cadrul competitiilor listate mai jos (anul 2014):

MoonTimeBike, XCO
Nationale MTB Paltinis, XCO,
Garboavele XC, XCO,
Cupa “Crater” Betfia, XCO,
Michelin MTB Zalau, XCM,
Vidraru MTB Challenge, XCM
Geiger MTB Challenge, XCM,
Maraton MTB Tusnad, XCM,
Maraton Gilau, XCM,
Maratonul MTB Baia Mare, XCM,
Surmont MTB Challenge, XCM (traseul mediu/lung),
Maratonul Vinului, XCM (traseul lung),
Maratonul Bucegilor, XCM,
Transalpina Bike Maraton, XCM,
Banat MTB Maraton, XCM,
Maratonul Miercurea Ciuc, XCM
Calatorie catre centrul Pamanului, XCO
Maratonul Fagetului, XCM
Va rugam nu insistati trimitand rezultate de la alte competitii mai mici sau rezultate pe diferite categorii. E vorba de clasamentul general.

Asezarea se va face in boxe de cate o suta  iar verificarea se va face de catre oficiali, se mai face de catre voi prin autoaranjare (va rugam sa verificati fata, spate daca sunteti incadrat corect),  si trecerea peste covorul de cronometrare de la start. Cei care nu respecta indicatiile arbitrilor de start pot fi descalificati.

Categoria Family va pleca in urma plutonului, astfel incat sa evitam orice fel de accidentare, in cazul in care se incalca aceasta regula, participantii risca sa fie descalificati.

About Doina.T

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow