Home / Stiri / Puncte Service CST pe traseul Prima Evadare!

Puncte Service CST pe traseul Prima Evadare!

CST VelotecaPentru a fi alături de voi la concurs, sponsorul tehnic CST împreună cu echipa Veloteca vor asigura interventiile tehnice urgente pe traseu, la punctele de control CP 6 si CP 8 câte o echipă de 2 oameni. 

Vor┬á├«ncerca s─â asigure:┬ápresiune la ro╚Ťi,┬áreglaje fr├óne┬ásau┬áschimb─âtoare,┬ácamere de schimb. Dac─â vor fi necesare mai multe interven╚Ťii in acela╚Öi timp, vor┬áfi puse┬ála dispozi╚Ťie sculele necesare ├«n cazul ├«n care nu aveti la voi, dar o sa va rugam sa dati dovada de intelegere si sa acceptati realitatea ca nu vom putea lucra la o singura bicicleta in timp ce alti concurenti asteapta la coad─â.

Cei care stiu sa isi rezolve singuri problemele tehnice vor putea face uz de echipamentele de service puse de Veloteca la dispozitie sau de camerele de schimb CST oferite gratuit de BikeFun Romania.

Cei care nu stiu sa isi rezolve siguri defectiunile vor fi serviti in limita timpului disponibil, in ordinea sosirii la punctul de control. 

Ce trebuie sa faci este sa cauti stegurile CST si mecanicii de la Veloteca imbracati in tricourile portocalii CST. In cazul in care ai o pana ei o vor rezolva pentru tine. Vor fi disponibile gratuit camere CST pentru toate dimensiunile de roti mtb: 26, 27,5 si 29 inch. In plus vor fi disponibile si camere pentru ciclocros.

About Doina.T

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow