Home / Stiri / Aranjarea la Start!

Aranjarea la Start!

Prima Evadare

Revenim cu vesti legate de Start. 

Startul va fi in acelasi loc devenit oarecum traditional in  parcarea Academiei de Politie. Povestea incercarii mutarii lui catre centru este lunga si poate nu am gasit destul de multa sustinere. Rarefierea plutonului se va face ori prin start in valuri, ori prin introducerea unei bucle de start de 3km. O sa revenim cu informatii in urma ultimei sedinte cu autoritatile.

Aranjarea la start:

Concurentii de anul trecut reinscrisi si platiti pana la data de 7 mai 2013 vor primi numerele in ordine valorica urmand ca asezarea la start a primilor 500 se se faca exact in aceasta ordine.

Ce inseamna acest lucru?
Alocarea primelor 500 de numere de concurs se va face in functie de rezultatele obtinute la Prima Evadare 2012 . Insa, ca sa putem face acest lucru corect si eficient, va rugam sa completati formularul online cat mai repede posibil (pana in data de 7 mai) si sa achitati taxa de participare. Avandu-va in sistem va putem aloca numarul cat mai aproape de experienta fiecaruia.

Cei care se vor achita ulterior acestei date vor primi numarul de concurs alocat de sistem automat, ceea ce inseamna pozitionarea dupa cei care au achitat si completat formularul la timp.

In cazul in care nu ati mai participat pana acum la Prima Evadare, dar aveti experienta in ciclism montan si doriti sa fiti inclusi in plutonul cu primii 500 la start, sunteti rugati ca pana in data de 7 mai sa achitati taxa si sa trimiteti la adresa info [at] nomadmultisport.ro dovada clasarii voastre in primii 10% din clasamentul general in cadrul competitiilor listate mai jos:

Arges Autumn Race, XCO,
Nationale MTB Paltinis, XCO,
Maros Bike Cup UCI C2, XCO,
Garboavele XC, XCO,
Cupa “Crater” Betfia, XCO,
Emmedue Cup, XCM,
Michelin MTB Zalau, XCM,
Tara Barsei, XCM,
DHS Corvin MTB, XCM,
Trofeul Chindiei, XCM,
Geiger MTB Challenge, XCM,
Maraton MTB Tusnad, XCM,
Maros Bike Marathon UCI C3, XCM,
Maratonul MTB Baia Mare, XCM,
Surmont MTB Challenge, XCM (traseul mediu/lung),
Maratonul Vinului, XCM (traseul lung),
Maratonul Bucegilor, XCM,
Transalpina Bike Maraton, XCM,
Maratonul Medieval Medias, XCM,
Banat MTB Maraton, XCM,
Iron Bike Oradea, XCM,
Saint George Marathon, XCM
Calatorie catre centrul Pamanului, XCO
Maratonul Fagetului, XCM

Verificarea asezarii corecte se va face prin autoaranjare, verificarea oficialilor si trecerea peste covorul de cronometrare de la start.

Categoria Family va pleca in urma plutonului, astfel incat sa evitam orice fel de accidentare, in cazul in care se incalca aceasta regula, participantii risca sa fie descalificati.

UPDATE

O mica greseala de editare in newsletter vrem sa o corectam si aici.

Nu trebuie sa fiti in primii 500 de anul trecut, ci trebuie sa fiti inscrisi si platiti, ca sa putem verifica in baza de date. Apoi cei care indeplinesc aceasta conditie cu cea a rezultatului de anul trecut se vor aranja de la 1 la 500.

Ex. Daca sunteti pe locurile 700, 701, dar 250 de anul trecut nu s-au inscris si nu au platit puteti fi in primii 500 de anul asta in ordinea voastra valorica. Astfel se evita sa intre in fata cei care se opresc la fiecare obstacol si pot bloca plutonul la inceput.

Oricum, dupa cum spuneam nu vor mai fi blocaje pentru ca startul se va face ori in valuri plutoane de 700, ori 1000 de oameni in functie de inscrieri, ori cu startul spre Privighetorilor care e foarte lat, echilibrandu-se plutonul inainte de intrarea in padure.

About Doina.T

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow