Home / Stiri / Despre categoriile: Companii si Cuplu

Despre categoriile: Companii si Cuplu

Poti face click pe sectiunea care te intereseaza.

Categoria Companii

Intrucat la editia precedenta am avut o participare numeroasa din partea companiilor mari si mici, ne-am gandit sa continuam traditia categorii „Companii”, oferind in continuare o motivatie in plus participantilor Primei Evadari.

O scurta descriere pentru concurentii noi si un reminder pentru concurentii cu experienta :)

Ce presupune acesta categorie? Componența echipei trebuie sa fie de minim cinci concurenți din care să fie cel puțin o fată. Clasamentul se calculează prin media aritmetica a timpilor cumulați de cei 5 concurenți (în cazul în care sunt mai mulți reprezentanți ai echipei, se iau in calcul primii 4 timpi ai baietilor si timpul fetei sau primul timp al fetelor, daca sunt mai multe). Astfel concurentii de la aceeasi firma vor putea beneficia de un clasament individual, dar si de clasamentul companiilor.

Cum poti sa te inscrii la aceasta categorie?  In formularul de inscriere se se completeaza campul „Compania„. Iar la inscriere concurentul va trebui sa prezinte o adeverinta prin care se comunica faptul ca participantul lucreaza la acea companie.

Un lucru foarte important este ca pana in data de 5 mai cei care participa si la aceasta categorie sa trimita o lista completa la adresa info @nomadmultisport.ro cu numele fiecarui participant si taxa suplimentara de 100 Lei sa fie deja achitata. Avem nevoie de aceste informatii pentru validarea finala a echipelor. Daca nu trimiteti aceasta lista, contestatiile ulterioare nu vor fi luate in calcul.

Care sunt beneficiile de participare pentru companii?

Realizarea unei actiuni de teambuilding outdoor pentru angajati;
Sprijinirea unei activitati sportive si incurajarea unui stil de viata activ printre angajati;
Sustinerea promovarii mersului cu bicicleta ca modalitate de recreatie.
Cuplu

Premiile pentru echipele ce vor urca pe podium constau in cupe, medalii si produse/vouchere din partea sponsorilor. 

Categoria Cuplu


Tot din experienta anilor trecuti am decis sa creem o noua categorie, un nou podium si anume categoria Cuplu. Categorie mixtă creată special pentru cupluri,  care speram sa fie nedespartiti cel putin pana la finalul cursei :P

Regula numarul 1: distanta intre cei doi la linia de finish sau puncte de control nu trebuie sa depaseasca 5m; Regula 2: fara tractari sau alte ajutoare, pentru ca stim ca fetele sunt puternice si ajutorul moral este suficient :)

Nota: cei care participa la aceasta categorie nu figureaza la clasamentul individual, ci doar in clasamentul cuplurilor.

   

About Doina.T

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow