Home / Stiri / Taa-daa

Taa-daa

cover-facebook-5-ani-de-prima-evadare-12-mai-2013-ne-vedem-la-start3Cum probabil stiti, pe 12 mai va fi Prima Evadare din 2013.

De 4 zile, conform programului, inscrierile au fost deschise.  Ca de obicei avem si participare internationala si am primit mesaje (unii avand nevoie de viza) ca aceasta componenta a concursului va creste.

Aici, in newsletter si pe facebook, va vom comunica ce ne asteapta nou in acest an si partenerii implicati.

Vor fi cateva surprize printre care o aplicatie prin care incercam sa facem un filmulet cu fiecare particpiant. O sa revenim cu detalii. Avem o categorie nou aparuta din experienta anilor trecuti si anume categoria cuplu care speram sa fie nedespartiti cel putin pana la finalul cursei.

Anul acesta pe langa recunoasterea traseului deja traditionala si mai mult relaxanto-socializanta, se va mai organiza o testare de biciclete. Recunoasterea va fi sambata si testarea duminica.

In orice varianta s-ar aproba, startul va fi imbunatatit pentru lungirea si asezarea plutonului inainte de intrarea in prima padure.

Din pagina de media de la social media va puteti descarca badge si cover pentru facebook cum e poza de mai sus. Mai sunt si alte variante. Puteti propune si voi.  Tot in pagina de media vor fi centralizate toate articolele aparute cu aceasta tema deci daca scrieti ceva pe blog sau in alta parte va rugam sa ne trimiteti si noua link sa-l postam.

Traseul a fost intretinut tot anul si cu foarte mici exceptii se poate orienta foarte usor. Oricum el nu va ramane asa. Va fi marcat si remarcat. Va fi curatat ca in fiecare an de gunoaie si de crengi acolo unde e cazul. Va fi compactat unde a fost arat sau alterat. In aceeasi pagina de traseu gasiti si recomandarile noastre despre unde sa  va antrenati si o sa mai adaugam.

In pagina de antrenament si cea de sfaturi gasiti cum puteti sa fiti pregatiti pentru concurs (unde sa va antrenati, cum sa va echipati, cum sa va orientati in timpul concursului)

Nu uitati sa dati like la pagina de facebook si join pentru participare la eveniment, sa treceti prin fiecare pagina a site-ului caci e posibil sa gasiti lucruri utile asa incat sa va fie cat mai usor si frumos in ziua concursului.

Daca aveti recomandari, imbunatatiri sau sfaturi ne puteti scrie la info [at] nomadmultisport.ro

About sardandaniel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow