Ca in fiecare an, incepem seria concursurilor cu Prima Evadare"/>
Home / Stiri / Ca in fiecare an, incepem seria concursurilor cu Prima Evadare

Ca in fiecare an, incepem seria concursurilor cu Prima Evadare

Cel mai probabil deja stiti si daca nu… aflati acum, am dat liber la inscrierile pentru Prima Evadare ce va avea loc pe 17 mai 2020.

Cum bine spune titlul „Ca in fiecare an, incepem seria concursurilor cu Prima Evadare” si va spunem planul nostru pentru douazeci douazeci. Nu de alta dar sa stiti cum sa va planificatii zilele de concediu, nuntile, botezurile, voluntariatul, si evident antrenamentele.

Ca in fiecare an, incepem seria concursurilor cu Prima Evadare

Va lasam mai jos cateva cuvinte despre fiecare cursa si MARE atentie ca am schimbat datele pentru unele concursuri.

Despre Prima Evadare sunt multe de spus, dar cel mai bine este sa veniti si sa va convingeti sau puteti trimite sotia/sotul, copilul si chiar bunicul, documentati, si pregatiti.

Incercam sa introducem o linie permanenta de autobuze pentru ziua cursei asa incat familiile sa poata veni si cu autobuzul, sa nu mai fie probleme cu parcarea. Sa fie mai linistita si lipsita de presiune afluirea si defluirea.
Se va continua pietruirea potecilor si intretinerea celor pietruite anterior.  O sa mai facem demersuri pentru permanentizarea traseelor si adaugarea de noi bucle mai mici pentru antrenament.

Impreuna cu Consiliul Judetean Ilfov colaboram la crearea de noi poteci pietruite si marcata catre obiectivele turistice din nordul Bucurestiului.

Facebook: facebook.com/primaevadare   Instagram: instagram.com/primaevadare/  YouTube: youtube.com/primaevadare

Filmul de la Prima Evadare 2019. 

Red Bull Vampire Trails va avea mai multi concurenti – 11 iulie 2020.

MTB de anduranta, de la apus la rasarit, pe cararile bantuite de vampiri din jurul castelului Bran.

La Red Bull Vampire Trails am schimbat data si il facem pe 11 iulie 2020. Este posibil sa-i crestem putin distanta pe fiecare bucla introducand si o zona mai salbatica, de parca de asta aveati nevoie,  pe langa un râu. Va putem garanta ca o sa fie o cursa usoara, cel putin pentru cei de pe margine. Pentru a le usura suferinta le amanajam o zona speciala, cu muzica, foc, spectacol de lumini, ceaiuri calde, o zona unde pot urmarii echipele cum se pregatesc, cum se schimba, cum se recupereaza, cum se ajuta. Ce să va mai… o atmosfera de castel, vampireala si aripi date de Red Bull.
Raman aceleasi criterii de selectie, cam cum avem la MoonTimeBike. Revenim cu detalii.

Transilvania Bike Trails Race Festival – 19-22 august 2020

La Transilvania Bike Trails Race Festival, o sa diversificam si intensificam activitatile care incep de miercuri seara, inainte de concurs asa incat sa avem o vacanta cat mai completa alaturi de oameni noi sau cunoscuti din comunitatea noastra. Aici chiar trebuie sa va luati concediu!
Nou o sa avem ma multe concerte specifice, folk, muzica de orga, de cor, piese de teatru, conerte pe scena de afara.

Pastram cinematograful in aer liber, in fiecare seara si focul de tabara sus in camping ca sa fie bine si frumos.

O sa diversificam activitatile culinare sus in camping dar si ca evenimente comune desfasurate in Saschiz si satele alaturate.

Fun stage race-ul vrem sa-l diversificam introducand traseul dinspre Sighisoara si cel dinspre Daia. Poate facem si o latura concurentiala a lui. O sa incercam sa marcam si traseele optionale recomandate pentru cei care vor sa se plimbe si sa exploreze frumusetea si linistea locului în această minivacanță.
Turnul din Saschiz care era in renovare anul trecut, e deja terminat si va asteapta. O sa-i dedicam un articol separat.
Cetatea care a devenit din ce in ce mai publica a intrat si ea in renovare si speram sa fie gata pana la concurs.
Daca aveti idei de activitati culturale, artistice, sportive, de scoala, le putem gazdui, stiti cum ne gasiti.

Facebook: Transylvania Bike Trails Network   Instagram: instagram.com/tbt.race

MoonTimeBike – 26 septembrie 2020

Pe masura ce reusim sa omologam cumva traseul impreuna cu primaria, se vor adauga noi elemente de dificultate la traseu care sa ramana permanent. In rest…stiti cum stau treburile, iar cei care nu stiu sa arunce un ochi pe site www.moontimebike.ro.

Traseul este acolo si va asteapta la antrenamente in fiecare zi. Este locul unde puteti exersa coborarile si urcarile cel mai bine, in Bucuresti.
Plasele peste poduri am reusit sa negociem si sa ramana peste an asa incat sa nu se alunece.

Site: moontimebike.ro – Facebook: facebook.com/MoonTimeBike Instagram: instagram.com/moontimebike

Urban Race-ul de la Casa Poporului 18 octombrie 2020

Este mai mult timp de pregatit traseul si de inscris. Nu va fi la limita pentru cei din provincie pentru ca facem cursa duminica si inscrierile sambata. Activitatile adiacente, de festival vor fi in zona de start si speram ca la intrarea principala in Casa Poporului si pe iarba din zona.
Pachetul de participare va fi unul bogat si va include, ca de obicei, sustinerea unei cauze umanitare.

About Florian Raducanu

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow