Home / Stiri / Prima Evadare se amână

Prima Evadare se amână

Dragilor, așa cum bănuiați, avand in vedere situația, Prima Evadare se amână pentru o data ce va fi comunicată ulterior, dupa ce trecem peste această provocare. Este greu să anunțăm o dată nouă, acum, când sunt atâtea variabile. Poate fi in toamnă sau în primăvara.
Ca să aveti unde să vă antrenati o sa pregatim traseele, dar și alte opțiuni, pentru momentul în care va exista posibilitatea să se iasă în natură chiar si individual sau grup restrans.

Până atunci ne  alăturăm luptei împotriva Covid-19 printr-un proiect caritabil, mutând concursurile în realitatea virtuală. Astfel cei care au trainere pentru biciclete care se pot conecta la platforme de antrenament si concursuri online, sunt asteptati la Prima Evadare Virtuala ce va avea loc Duminica 12 aprilie. Înscrierile și detaliile sunt pe platforma centralizatoare www.pedalampentruviata.ro si pe pagina noastra de facebook. Pot dona atât cei care participă cât și susținătorii care pot urmări cursa pe Rouvy.

Restul evenimentelor, Transilvania Bike Trails Race, Red Bull Vampire Trails, Urban Race si Moon Time Bike se suspendă si ele pană la noi condiți si o sa anuntăm datele noi in momentul in care se deschide posibilitatea organizarii de evenimente mari.

Înscrierile rămân valabile, iar cei care cred că nu mai pot participa la urmatoarea editie pot trimite oricând e-mail pe adresa de info si li se va restitui integral înscrierea.

Aveți grijă de voi și de cei din jur. Transformați în frumos această situație diferită. Faceți ce nu ați avut timp până acum. Aduceți-vă aportul, dacă puteți. Evadarea, de data aceasta, presupune să ne organizăm diferit. Stați izolați dar stați activi ;)

About sardandaniel

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow