Home / Concurs / Informatii Utile / FAQ

Informatii Utile / FAQ

Q: Unde găsesc informații cu privire la taxa de participare?

A: Avem o pagină dedicată unde se găsesc toate datele necesare >> Taxa de participare 

Q: Care este metoda de plată?

A: Modalităţile de plată sunt:

Online cu Cardul

În numerar, la agentiile Garanti RO02UGBI0000132014804RON până pe 13 Mai ora 21:00, iar din 14 Mai doar la Caro City Resort.

Pentru plățile colective, plata se va efectua prin transfer bancar în contul: Banca Garanti Bank RO02UGBI0000132014804RON, CIF 29441005, Clubul Sportiv NoMad Multisport.

Din data de 13 mai, ora 21:00NU se mai acceptă plățile efectuate online cu cardul, iar platile prin depunere numerar la Garanti sau transfer bancar sa se efectueze pana in ora 12:00.

Începînd cu data 14 Mai platile se fac in numerar la Caro City Resort.

Q: Dacă am completat formularul pe 10 februarie şi am ales să platesc taxa mai târziu, ce taxă va fi luată în considerare cea de 80Lei?

A: Valoarea taxei este stabilită în funcţie de perioada în care se achită. Astfel spre exemplu, dacă ai completat formularul pe 10 februarie şi ai achitat în data de 20 aprilie vei achita taxa de 100 Lei.

Q: Dacă am nevoie de factură, ce fac?

A: Trimite un mail cu datele de facturare la adresa: info[at]nomadmultisport.ro

Q: Care sunt paşii/procedura de înscriere la categoria Companii?

A: Informaţiile despre categoria Companii şi procedura de înscriere poate fi găsită accesând link-ul.

Q: Dacă m-am înscris la categoria Familie, Cuplu, Elite sau Tandem pot să particip şi la alte categorii?

A: Cei inscrişi la aceste categorii NU se vor încadra la alte categorii cum sunt: Companii, Categoriile pe vârste, Feminin, Ciclocros.

Q: Care este aranjarea la start?

A: Concurentii care au participat in ultimii 2 ani, reînscriși și plătiți pana la data de 13 mai 2020, ora 15:00 vor primi numerele în ordine valorică urmând ca așezarea la start a primilor 700 se se facă exact în această ordine. Pentru mai multe detalii tehnice puteti accesa pagina „Alocare numere„.

Q: Unde ma asez la Start daca am numarul 1231?

A: Imediat dupa primii 700, mai aproape sau mai departe. Numerele de la 701-3xxx sunt alocate random si nu reflecta performanta concurentilor.

Q: Dacă sunt născut în 1990 în luna decembrie la ce categorie mă încadrez: la 20-29 sau 30-39?

A: Dacă anul acesta împlinești 30 de ani (indiferent de lună) te încadrezi la categoria 30-39 ani. Ex: 11.10.1990 – 29 ani şi 5 luni = 30-39 ani, aceeasi situatie si la cei care sunt nascuti in 1980 se vor incadra la 40-49 ani s.a.m.d.

Q: Dacă în momentul completării formularului, am selectat plata cu cardul online şi am renunţat la ultimul pas, ce fac? Cum pot plăti?

A: Dacă în continuare doreşti să achiţi online te rugăm sa verifici mail-ul de confirmare a inscrierii sau să ne scrii la adresa info@nomadmultisport.ro sau poţi achita prin numerar la agentiile Garanti vezi contul pe pagina de Contact.

Q: Dacă m-am conectat cu un cont de facebook greşit, cum remediez problema?

A: Te rugăm să ne transmiţi pe mail info[at]nomadmultisport.ro detaliile contului cu care te-ai logat şi îţi vom trimite link-ul ca să reiei procesul.

Q: Dacă am plătit online cu cardul, prin transfer bancar sau numerar, în cât timp se actualizeaza pe site?

A: Dacă ai făcut plata online cu cardul, se actualizeaza în câteva minute pe site, transfer bancar 72ore, iar dacă ai achitat in numerar, actualizarea se face săptămânal.

Q: Cum ridic pachetul de concurs dacă nu sunt din Bucureşti sau nu pot ajunge personal?

A: Concurenţii din provincie sau cei care nu pot ajunge personal sa îşi pot ridice personal pachetul, pot completă declaraţia pe proprie răspundere, iar pentru ridicarea pachetului se poate prezenta un prieten cu declaraţia în original sau copie însoţită de  o copie xerox a buletinului concurentului În ziua concursului nu se fac înscrieri şi nici nu se distribuie pachetele!

Q: De unde descarc Declarația pe propria răspundere?

A: De mai jos:

Generala
Minori
Familie
Familie Extinsa – Prima Evadare
EN Release of liability

Q: Care este mecanismul tombolei?

A: Fiecărui concurent i se va distribui în zona de Finish, o data cu tricoul, câte un (1) bilețel inscripționat cu „Tombola” și sigla NoMad în baza brățării oferite în pachetul de concurs. Pe scena va exista o cutie în care se vor introduce aceste bilețele. Extragerea va avea loc conform programului, de față cu toți concurenții, câștigătorii extrași trebuie să fie prezenți pentru a putea intra în posesia premiului imediat (pe baza numărului de concurs). Detalii aici.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow