Home / Stiri / Despre Categoria Companii

Despre Categoria Companii

Întrucât la ediţiile precedente am avut o participare numeroasă din partea companiilor mari şi mici, vom continua tradiţia categorii „Companii”, oferind în continuare o motivaţie în plus participanţilor Primei Evadări.

O scurtă descriere pentru concurenţii noi şi un reminder pentru concurenţii cu experienţă :)

Ce presupune acestă categorie?

Componența echipei trebuie sa fie de minim cinci concurenți din care să fie cel puțin o fată. Clasamentul se calculează prin media aritmetica a timpilor cumulați de cei 5 concurenți (în cazul în care sunt mai mulți reprezentanți ai echipei, se iau în calcul primii 4 timpi ai băieţilor şi timpul fetei sau primul timp al fetelor, daca sunt mai multe).

Astfel concurenţii de la aceeaşi companie vor putea beneficia de un clasament individual, dar şi de clasamentul companiilor. Este important de menţionat faptul că cei care decid să participe la această categorie, trebuie să fie încadraţi la categoriile de vârstă (nu pot fi încadraţi la categoriile Tandem, Cuplu, Family sau Elite).

Cum poţi să te înscrii la această categorie?

  1. Fiecare membru al echipei completează individual formularul de înscriere şi selectează Compania la care lucrează.
  2. Se achită taxele individuale (pentru plăţile colective se va face un transfer bancar) şi cea de companie de 100 Lei în contul: RO02UGBI0000132014804RON Garanti Bank, Clubul Sportiv NoMad Multisport (beneficiar), CIF 29441005.
  3. În cazul în care este necesară factura fiscală se va transmite solicitare prin email: info@nomadmultisport.ro
  4. După ce plăţile au fost efectuate, un reprezentant al companiei va transmite o listă cu toţi participanţii către organizator prin email.
  5. La înscriere concurentul/concurenţii va trebui să prezinte o adeverinţă prin care se comunică faptul că participantul lucrează la acea companie.
  6. Un lucru foarte important este ca până în data de 10 mai cei care participă şi la această categorie să transmită lista completă la adresa info@nomadmultisport.ro cu numele fiecărui participant şi taxa suplimentară de 100 Lei sa fie achitată în prealabil. Avem nevoie de aceste informaţii pentru validarea finală a echipelor. Dacă nu trimiteţi această listă, contestaţiile ulterioare nu vor fi luate în calcul.

Care sunt beneficiile de participare pentru companii?

Realizarea unei acţiuni de teambuilding outdoor pentru angajaţi;
Sprijinirea unei activităţi sportive şi încurajarea unui stil de viaţă activ in rândul angajatilor;
Susţinerea promovării mersului cu bicicleta ca modalitate de recreaţie.

Premiile pentru echipele ce vor urca pe podium constau în cupe, medalii şi produse/vouchere din partea sponsorilor. 

About Doina.T

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow