Home / Stiri / Despre Categoria Companii

Despre Categoria Companii

├Äntruc├ót la edi┼úiile precedente┬áam avut o participare numeroas─â din partea companiilor mari ┼či mici, vom continua┬átradi┼úia categorii „Companii”, oferind ├«n continuare o motiva┼úie ├«n plus participan┼úilor Primei Evad─âri.

O scurt─â descriere pentru concuren┼úii noi ┼či un reminder pentru concuren┼úii cu experien┼ú─â :)

Ce presupune acest─â categorie?

Componen╚Ťa echipei trebuie sa fie de minim cinci┬áconcuren╚Ťi din care s─â fie cel pu╚Ťin o fat─â. Clasamentul se calculeaz─â prin media aritmetica a timpilor cumula╚Ťi de cei 5 concuren╚Ťi (├«n cazul ├«n care sunt mai mul╚Ťi reprezentan╚Ťi ai echipei, se iau ├«n calcul primii 4 timpi ai b─âie┼úilor ┼či timpul fetei sau primul timp al fetelor, daca sunt mai multe).

Astfel concuren┼úii de la aceea┼či companie┬ávor putea beneficia de un clasament individual, dar ┼či de clasamentul companiilor. Este important de men┼úionat faptul c─â cei care decid s─â participe la aceast─â categorie, trebuie s─â fie ├«ncadra┼úi la categoriile de v├órst─â (nu pot fi ├«ncadra┼úi la categoriile Tandem, Cuplu, Family sau Elite).

Cum poţi să te înscrii la această categorie?

  1. Fiecare membru al echipei completeaz─â individual┬áformularul de ├«nscriere┬á┼či selecteaz─â Compania la care lucreaz─â.
  2. Se achit─â taxele individuale (pentru pl─â┼úile colective se va face un transfer bancar) ┼či cea de companie de 100 Lei ├«n contul: RO02UGBI0000132014804RON Garanti Bank, Clubul Sportiv NoMad Multisport (beneficiar), CIF 29441005.
  3. În cazul în care este necesară factura fiscală se va transmite solicitare prin email: info@nomadmultisport.ro
  4. După ce plăţile au fost efectuate, un reprezentant al companiei va transmite o listă cu toţi participanţii către organizator prin email.
  5. La înscriere concurentul/concurenţii va trebui să prezinte o adeverinţă prin care se comunică faptul că participantul lucrează la acea companie.
  6. Un lucru foarte important┬áeste ca p├ón─â┬á├«n data de 10┬ámai cei care particip─â ┼či la aceast─â categorie s─â transmit─â┬álista complet─â la adresa info@nomadmultisport.ro cu numele fiec─ârui participant ┼či taxa suplimentar─â de 100 Lei sa fie achitat─â ├«n prealabil. Avem nevoie de aceste informa┼úii pentru validarea final─â a echipelor. Dac─â nu trimite┼úi aceast─â list─â, contesta┼úiile ulterioare nu vor fi luate ├«n calcul.

Care sunt beneficiile de participare pentru companii?

Realizarea unei acţiuni de teambuilding outdoor pentru angajaţi;
Sprijinirea unei activit─â┼úi sportive ┼či ├«ncurajarea unui stil de via┼ú─â┬áactiv in r├óndul angajatilor;
Susţinerea promovării mersului cu bicicleta ca modalitate de recreaţie.

Premiile┬ápentru echipele ce vor urca pe podium constau ├«n cupe, medalii ┼či produse/vouchere din partea sponsorilor.┬á

About Doina.T

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow